2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 95 پست
نه تهران الان تحت نظر بزرگ علوی ولی تعریف پاکروش خیلی شنیدم . بله واریکوسل دارن

واریکوسلش چنده.یعنی شدیده چطوریاس.یاید عمل شه یا خفیفه.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
واریکوسلش چنده.یعنی شدیده چطوریاس.یاید عمل شه یا خفیفه.

نه شدید دکتر خودش گفت باید عمل کنه چند دوره قذص خورد جواب نداد. دکتر من میگه چون باردار شدی یعنی دیگه مشکل اون نیست مشکل شما. من 3 دفعه باردار شدم بتا از 31 تا 115 میره بعد میاد پایین سقط میشم نمیدونم چرا ؟ من فکر میکنم اسپر ضعیف ولی دکترم میگه نه وقتی باردار میشی دیگه مشکل اسپر نیست مشکل خودت آخرین بارداری بهم آمپول انوکسپارین روزی دوتا قرص و یه آمپول دیگه عضلانی داد ولی سقط شد 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه شدید دکتر خودش گفت باید عمل کنه چند دوره قذص خورد جواب نداد. دکتر من میگه چون باردار شدی یعنی دیگ ...

چند هفته سقط میشد یعنی.خودت چه کارایی کردی.ازمایش مربوط به بعد نزدبکی رو دادی.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
چند هفته سقط میشد یعنی.خودت چه کارایی کردی.ازمایش مربوط به بعد نزدبکی رو دادی.

به شش هفته نمیرسه . آره رفتم برای آزمایش نیلو رفتم همه چی اوکی بود فقط سیستم ایمنی بدنم بالا بهم آس آ داد گفت بخور به محض اینکه باردار شدی بیا بهت دارو بدم که دارو داد ولی نموند 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
چند ماهته به سلامتی؟ خدا رو هر روز شکر کن، هر روز صدقه بزار آیه الکرسی رو بخون با چهار قل رو هم بخون

عزیزم هنوز اولاشم.هفته 6 رو تموم کردم.چشم گلم مرسی.انشالله روزی همه منتظرا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چه کارهایی کردی که باردار شدی؟ منم شوهرم حرکت اسپرمش ضعیفه

شوهرم زالو درمانی و دارو گیاهی مصرف کرد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیوا جان کجا زالو درمانی رو انجام دادی پیش کی دارو گیاهی چی پیش کرمی رفتی یا خاوری؟

عزیزم ما تو استان ایلام رفتیم پیش یه دکتری ب اسم عسکرزاد.ک بعد فهمیدم کرمانشاهم میاد.زالو درمانی هم کس خاصی نبود اسمشو یادم نیس اصلا

عزیزم ما تو استان ایلام رفتیم پیش یه دکتری ب اسم عسکرزاد.ک بعد فهمیدم کرمانشاهم میاد.زالو درمانی هم ...

ببخش گلم نمیدونی چه وقت میاد کرمانشاه کجا میاد گلم 

قربونت ببخش خیلی سوال پرسیدم ان شالله نی نی خوشگلت رو چند ماه دیگه به سلامت بغل بگیری