2777
2789
عنوان

رابطه دوستی

327 بازدید | 18 پست

بنظر شما اینایی که سه یا چهارسال با یه پسر دوستن رابطشون فکرکنم به رابطه ختم بشه.داداشم با یه دختری سه ساله که دوسته اولا برام تعریف میکرد که چقدر باحیاس نماز و میگقت ختی اجازه نمیده دسستو بگیرم. حالا بعد سه سال انگار رابطه داشتن از پیاماش که خوندم فهمیدم. 

میگفت ما فقط رابطمون در حد بوسه و بغل و... یکم فراتر

داداشم ازش جدا شد و دختره کلی نفرینش کرد

بنظرتون من با داداشم صحبت کنم؟ 

با داداشت چه صحبتی کنی؟وقتی رابطشون تموم شده دیگه تمومه اینجور برگشتن ارزش نداره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همه عین هم نیسن،ک رابطه داشته باشن

اره دختره گناه داره،اگ شما بودین ناراحت نمیشدین؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
خیلی. من خودم با شوهرم دوست بودم کلی تو بغل هم بودیم

من و شوهرم خداروشکر تو دوستی اصلا دست هم ندادیم بهم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
صلوات فرستادم عزیزم

وای ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

منم به نیت شما صلوات میفرسم😍

حالا پس داداشت دختررو واسه رابطه میخواسته؟مگه ازاولش نگفته به دختر که قصدش ازدواجه؟

اره قصدشون ازدواج بوده چون دختر خوبیه من دیزمش از چهرش معلومه که چیزی تو دلش نیس و خانواده داره