2777
2789
عنوان

کار جدید یه احمق

257 بازدید | 40 پست

بچه ها یه بنده خدایی از فامیل که هیچ وقت بلد نبود با من سلام علیک کنه ، (نمی دونم چرا ، چون با بقیه می کنه ، برامم مهم نیس چون همه می زارن به حساب حسودی یا مشکل خودش ) ولی من همیشه یاد گرفتم در هر حالتی باید سلام کرد ، مخصوصا جلو فامیل های غریبه تر، حالا این خانم محترم یه کار جدید یاد گرفته ؛ در حالی که خداحافظی از من نکرده و داره می را خونشون ( تا اینجاش مثل همیشه ) یهو موقع رفتن با یه صدای مسخره و بلند می گه : درنا خانم نشنیدی ازت خداحافظی کردم ؟؟؟؟ 

زرنگ شده می خواد به بقیه بگه این جواب منو نداده😡😡😡😡😡  

هی اومدم بگم مگه تو با من سلام یا خداحفظی هم تا حالا مثل یه جنتل وومن کردی؟ 

ولی هیچی نگفتم ، گفتم شب بخیر

دلم می خواد دفعه بعد که خودشو زد به اون  راه یه چوری حالیش کنم کی نمی بینه و نمی شنوه .....

مردم چه ابتکاراتی بخرج می دن واقعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اخ جاری منم یه مدت همینکارو بامن میکرد 😡

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

تو محل نذار اصلا ......یا بگو ازبس موقع اومدن ازت سلام وخداحافظی نشنیدم دیگه عادت کردم فکرکردم مثل همیشه داری میری.....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
می خواست جلب توجه کنه؛ چون می تونست بگه من خداحافظی کردم شما حواست نبوده ،

مشخصه میسوزه از یه چیزی

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊