2777
2789
امکانات پزشکی قشم زیر صفره😐😐😐😐فقط ره به ر میسازن پاساژ  واسه ی دکتر و سونو باید کلی هزینه ...

بیشتر به نظرم رومناطق گردشگری که منبع درامدشونه هزینه میکنن سال پیش اومده بودم سخته امکانت پزشکی و اینا کم باشه ولی خوب مملکت ماست دیگه برای اسایش مردم زیادخودشو تو فشار نمیزاره 

شما کجا هستید که تعطیلات دارید همتون!؟

اروپایید😂😂

تهران که تعطیلی نیست😶

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقویم ندارم یکی ب من بگه چند روز تعطیل از کی تا کی مرسی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

تعطیلی من فقط شوهرم جمعه ها تعطیل حتی نوروز شغل آزاد داره ولی خیلی دوست دارم برم شیراز

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
خو باشه من نمیرم تایلند دارم میرم آمپول بزنم    

من اسم تایلند ک میاد کلمه ایدز و هپاتیت میاد تو ذهنم😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
تعطیلات دهه زجر منظورشونه فک کنم

آهااا

کاش انقدر تعطیلی نباشه 

ادم از کار و زندکی میفته

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من اسم تایلند ک میاد کلمه ایدز و هپاتیت میاد تو ذهنم😂

نه بابا 

انقده خوبه که

میوه ها عالی

غذا عالی

رنگولی و زیبا

یه جزیره هست به اسم پی پی که توش مسلمان ها زندگی میکنن. در این حد که من توش نماز جماعت هم رفتم. بعد بهشته این جزیره. یعنی من به عشق شنا توی اقیانوس میرم اونجا. ابش فیروزه ای هست. یه هتل ساحلی خیلی ساده داره. صبح قبل صبحونه بری شنا. بیایی حوله بپیچی بری صبحانه. بعد افتاب بگیری و بعد دوباره شنا. بهشت همینه بخدا. و بهترین نکته اش اینه که ابدا ایرانی نمیبینی

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین