2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

227 بازدید | 12 پست

اول صبحی شوهرم دلموشکوند جدیدا بهم بی تفاوت شده حرفای ناشایست بهم میزنه بیشتر وقتشو با دوستاش میگذرونه موندم چه کنم از طرفی خیلی دوستش دارم از طرفی دیگه تحمل این وضعیت برام سخت شده موندم چه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستمون راست میگه. رفته تو غار تنهاییش. اصلا محلش نزار. ی مدت ک فک کنه داری بهش بیتفاوت میشی حس الان تورو بدست میاره. میاد سمتت... اقایون از چسبیدن ما بدشون میاد.... سعی کن نچسبی. هی نزنگی. زیاد پاپیچش نشو

ب نظرم فقط و فقط محلش نزار. ب خودت برس. برا خودت بیشتر اون ارزش بده. باور کن جذبت میشه. 

افرین یعنی انقدی که این محل نزاشتنه کار سازه هیچ چیزه دیگه اثر نداره

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.

من خودمم رمانتیکم. اما گاهی میگم وقتی قراره برم سمتش خورد شم چرا برم. میزارم یه فرصتی ک فازش خوبه. 

فقط باید خودتو نخوری.. بگی ببین یه ساعت شد نیومد سمتم. بزار از اساس درست شه. بعدشم سرگرم بشه با رفیقاش بهتر. روحیش ک خوب شه ناخوداگاه باتوهم خوب میشه. بهش فرصت بده.