2777
2789

به نظرم برو یه چکاپ کلی بده هم خودت هم شوهرت بعد الگه به امید خدا همه چی اکی بود صبر کن البته اگه میخوای چندسال صبر کنی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر اقاتون بهتر از نظر ماهاست  حالا بچه نیاری رحمت خشک شه به اصطلاح قدیمیا  میاییم میگیم ...

اتفاقا من پریودم خیلی عقب میوفته الان دوماه و نیمه نشدم

دکترم گفت بعد عروسی باید فوری بچه بیارین

هرچیم ب شوهرم میگم میگه دکی جون غلط کرد😂

اتفاقا من پریودم خیلی عقب میوفته الان دوماه و نیمه نشدم دکترم گفت بعد عروسی باید فوری بچه بیارین ه ...

بعد از چند سال که خدای نکرده بازم نشه دیگه به دکتر نمیگه غلط کرده 

شما به فکر خودت باش

بعد از چند سال که خدای نکرده بازم نشه دیگه به دکتر نمیگه غلط کرده  شما به فکر خودت باش

هرچی میگم به خرجش نمیره که

حالا نمیدونم چی بگم والا

بقول دوستمون اول یه چکاب میریم بعد مخشو یواش یواش میزنم😉

هرچی میگم به خرجش نمیره که حالا نمیدونم چی بگم والا بقول دوستمون اول یه چکاب میریم بعد مخشو یواش ی ...

۱سال برای شما خوبه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀