2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد همش نزن 😐

ببین یه بار درست کردم آرد الک کردم دون دون شد اما سریای بد دیگه نشد منظورم مثل اماج نیست حلوای معمولی اما حالت خمیری نداشت

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
ببین یه بار درست کردم آرد الک کردم دون دون شد اما سریای بد دیگه نشد منظورم مثل اماج نیست حلوای معمول ...

روغن‌کم بریز

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

حالا یه مدل تو نت دیدم آرد رو که تفت دادی توش پودر قند بریزی بعدم کره بعدش بریزی تو قال بزاری یخچال الان درست کردم اینقدر خوب شد مزه شیرینی میده 

کماج یا نون ساندویچ یا نون سوخاری رو آسیاب کن به جای آرد از اینا استفاده کن به جای شکر هم اگه شیره انگور داری بریز توش روغن هم نباید این حلوا زیاد داشته باشه

طعمش عالی میشه واااای دلم خواست

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
کماج یا نون ساندویچ یا نون سوخاری رو آسیاب کن به جای آرد از اینا استفاده کن به جای شکر هم اگه شیره ا ...

واقعا خوب میشه میشه دقیق بگی چطوری درست میکنی گلم

من دقیق نمیدونم ولی تقریبا اینجوری هست

آرد الک کرده رو باشیر مخلوط میکنن (اندازه ها رو نمیدونم ) طوری که اماج  درست میشه بعد اونو از این صافی های پلاستیکی کخ برنج آبکش میکنن رد میکنن 

بعد اونو با روغن حیوانی یا معمولی تفت میدن 

براش شیره درست میکنن بیشترش شیره انگور با شکر و حل و زعفران میریزن توش(توش‌شکر میریزن که خودشو زود ول نکنه ) 

یکم می زارن میمونه تا مواد به خورد هم بره

بعدش یا همینجوری تو سینی یا می زارن داخل نون  بستنی

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات