تیارااا مدیر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 عنوان بیایید عکس | مشاهده متن کامل بحث + 8525 بازدید | 533 پست عکس ت ل گ ر ا م یا واتساپ خودتونو بزارید یا هر کی که دوست دارید شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه 1397/11/17 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتابستوووووووون عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 845 بددله کلی فش میده کتک تهمت توهین بی احترامی بعدچن ساعتم گریه ومعذرت خواهی که دس خودش نیس😢😢😢😢تازگ ... بچه داری😔😔😔 کاربرقديمي هستم🤗🤗🤗
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 بددله کلی فش میده کتک تهمت توهین بی احترامی بعدچن ساعتم گریه ومعذرت خواهی که دس خودش نیس😢😢😢😢تازگ ... این بد دلی از کجا میاد مثلا به چی گیر داد ؟ 😐 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26752 عزیزم دعوا تو همه ی خونه ها هست نباید که زودی ول کنی بری مرد اونوقت عادت میکنه دیگه اه ... سه ساله تمام سکوت کردم حتی به مامانم نگفتم شوهرم اینطوریه😔ولی تاکی دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
تیارااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 بددله کلی فش میده کتک تهمت توهین بی احترامی بعدچن ساعتم گریه ومعذرت خواهی که دس خودش نیس😢😢😢😢تازگ ... وای چقدر دلم میگیره اینطوری شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 سه ساله تمام سکوت کردم حتی به مامانم نگفتم شوهرم اینطوریه😔ولی تاکی قبول میکنه برین مشاوره عزیزم شاید واقعا دست خودش نیست این رفتارا درمان داره حیفه زندگیته 😔 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 چند ساله که نیومدید ایران؟؟ ن دیگع شاذ نیستند اونقدر این اواخر گرفتاری ها زیاد شده کع هر کسی ... من ۱۱ سالهاخه مامانم اینا اونجان و هی میگن ایران همه چیش عالیه و همش حرفه که میگن بده بدهمامانم میگه جاده شمال پر ماشینه اگه ملت پول ندارن چطوری اینهمه سفر میرن و فروشگاها غلغلس بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
مامانa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8138 چرا 😂 البته مشکلاتو هم میبینما ولی اخه همه دخترای اونجا بنظر میاد خیلی توی ناز و نعمت هستن ... خواهر من جدیدا ازتعلیق دراومدم نی نی یار گفته ایینبار ازبیخ وبن میپوکونم 🤣🤣من حرف نزنم بهتره ازگل افتابگردان بپرس😬😬😬😬 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 شایدم مامان خالی میبنده 😂 بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26752 این بد دلی از کجا میاد مثلا به چی گیر داد ؟ 😐 پسرداییش..قسم خورد که امشب من باهاش عشق بازی کردم واشاره دادم گفتم بجون پسرم اشتباه میکنی حتی یبارم نگانکردم ولی دادزدو حرفای زشت زد...بخدا نگاهش نکرده بودم نمیدونم چراشکاکه...البته باراول نبود هزاران بارگیرداده دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 خواهر من جدیدا ازتعلیق دراومدم نی نی یار گفته ایینبار ازبیخ وبن میپوکونم 🤣🤣من حرف نزنم بهتره ازگل ... اره راست میگه 😂😂😂 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 خواهر من جدیدا ازتعلیق دراومدم نی نی یار گفته ایینبار ازبیخ وبن میپوکونم 🤣🤣من حرف نزنم بهتره ازگل ... منم ده دفعه تعلیق زده من نفهمیدم اثن برای چی بوده بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
تیارااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 چرا 😂 البته مشکلاتو هم میبینما ولی اخه همه دخترای اونجا بنظر میاد خیلی توی ناز و نعمت هستن ... اونجایی که هستی خوبه بمون درسته از خونواده. و دوستان دوری ولی از خیلی چیزایی دیگه راحتی از مشکلات این جامعه همه ی جوونای ما تبدیل شدند به یه مشت ادم پرخاشگر و افسرده شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 پسرداییش..قسم خورد که امشب من باهاش عشق بازی کردم واشاره دادم گفتم بجون پسرم اشتباه میکنی حتی یبارم ... ینی تو همین یه مورد یا به همه چی گیر میده ؟عجبببب 😔 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 اره راست میگه 😂😂😂 تو اون نقاش معروف بودی که با خودکار میکشی؟ بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26752 بچه داری😔😔😔 بله متاسفانه دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔