تیارااا مدیر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 عنوان بیایید عکس | مشاهده متن کامل بحث + 8525 بازدید | 533 پست عکس ت ل گ ر ا م یا واتساپ خودتونو بزارید یا هر کی که دوست دارید شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه 1397/11/17 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیارااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 اینم دخمل کوچولوی من این ماره که دورشه هم کار دست خودمه ریا نشه 😂😂😂 بابا ایولا بخدا من که اینجا همش کارم خوابه چقدر هنر مندید شما شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26752 عه تو با اون گل پسرت دیگه چی میخای مگه اون خودش بمب حال خوب و عشق و انرژیه نا امید نبا ... ناراحتم افتابی...فردامیرم خونه پدرم...باشوهرم دعوام شده😒😔😔 دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 چقدر خوش بحالت ِِ اونجا راحتید چقدر اینجا برما سخت میگذر اخه اونجا شماها رو من خیلی شاد میبینممن اینجا حتی یک دونه دوست صمیمی هم ندارم و هیچ فامیلی بجز همسر و بچه هام نیستخیلی تنهایی بدهو از طرفی هوای سرد قطبی اینجا پدرمونو در اورده من بچه های ایرانو خیلی سر حال میبینم البته از دور بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
دخترتابستوووووووون عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 845 ناراحتم افتابی...فردامیرم خونه پدرم...باشوهرم دعوام شده😒😔😔 چراعزيزم کاربرقديمي هستم🤗🤗🤗
مامانa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 8138 اخه اونجا شماها رو من خیلی شاد میبینم من اینجا حتی یک دونه دوست صمیمی هم ندارم و هیچ فامیلی بجز همس ... همون ازدور قشنگه😐☹ دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 وای عاشق رز جاودانم 😍😍 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26752 چراعزيزم بددله کلی فش میده کتک تهمت توهین بی احترامی بعدچن ساعتم گریه ومعذرت خواهی که دس خودش نیس😢😢😢😢تازگیام یادگرفته به خانوادم زنگ میزنه منکه اشاره میکنم نگوخجالت میکشم اونم میپیچونه...امشب غرورم شکست دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 ناراحتم افتابی...فردامیرم خونه پدرم...باشوهرم دعوام شده😒😔😔 عزیزم دعوا تو همه ی خونه ها هست نباید که زودی ول کنی بری مرد اونوقت عادت میکنه دیگه اهمیت نمیده قهر باش ولی بشین سر زندگیت نبینم بری ها کوچولوت هم از الان بین شما گیر میکنه میفهمه خب ناراحت میشه حتی اگه مقصرهمسرته تو هم یکم گذشت کن گلم هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 همون ازدور قشنگه😐☹ چرا 😂البته مشکلاتو هم میبینما ولی اخه همه دخترای اونجا بنظر میاد خیلی توی ناز و نعمت هستناکثرشون کلی جراحی زیبایی کردن و در حال خرید و سفر هستن اصلا جور در نمیاد با اخبارایی که میشنوم بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
تیارااا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 اخه اونجا شماها رو من خیلی شاد میبینم من اینجا حتی یک دونه دوست صمیمی هم ندارم و هیچ فامیلی بجز همس ... چند ساله که نیومدید ایران؟؟ن دیگع شاذ نیستند اونقدر این اواخر گرفتاری ها زیاد شده کع هر کسی دیگع مجبوره اینطوری شاد نشون بده خودشو و یه جوری سرگزم کنه شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه