2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.اصلا قرار نبود ک.تازه قهر هم بودیم😂😂😂😂😂 

اخ اخ اشتیه بعداز قهر بدتره احتمالا دوقولوام هست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیخیال اونایی ک اون جوری میگن ی چیز طبیعیه عزیزم والا اینجوری ک تاپیک ردی منم استرس گرفتم گفتم دیگه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂.به خدا انقد بهم گفتن مواظب باش مواظب باش حامله بشی از بین میری اخه پسرم دوماهش هست به خاطر اون.😂😂😂😂بعد این همسرم خوابید اومدم خونه رو مرتب کردم لباسارو اتو کردم یهو یادم افتاد نکنه حامله بشم.بازم ممنون با حرفای ک زدین کلی خندیدم.واقعا از همتون ممنون

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چند وقت از رابطه ت گذشته؟ بیبی چک چند هفته بعد از لقاح مثبت میشه شربت زعفرون بخور، کمپوت آنان ...

چشم عزیز دلم ممنون از راهنماییت همین دالان شربت زعفرون میخورم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂.به خدا انقد بهم گفتن مواظب باش مواظب باش حامله بشی از بین میری اخه پسرم دوماهش هس ...

حالا واقعا دیگه از این ب بعد مواظب باش😂😂😂😂😂

خواهش میکنم عزیزم ❤❤❤

اخ اخ اشتیه بعداز قهر بدتره احتمالا دوقولوام هست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂ای خدا مردم از خنده .تا دو دیقه پیش داشتم تز استرس میمردم ها.ولی باحرفاتون واقعا حالم خوب شد.💓💓💓💓اصلا نمیدونستم قرص اورژانسی میشه فردا بخورم.حالا ک گفتین خیالم راحت شد ممنونم💓💓💓💓

😂😂😂😂😂😂😂😂ای خدا مردم از خنده .تا دو دیقه پیش داشتم تز استرس میمردم ها.ولی باحرفاتون واقعا حال ...

ایشالا   همیشه بخندی شبت خوش😙😙😙😙😙😙

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
حالا واقعا دیگه از این ب بعد مواظب باش😂😂😂😂😂 خواهش میکنم عزیزم ❤❤❤

چشمممم😂😂😂حتما عمرا دیگ بذارم همچین اتفاقی بیافته.امیدکارم همیشه خنده رولباتون باشه و همیشه پر انرژی مث الان و ارامش دهنده💓💓

ایشالا   همیشه بخندی شبت خوش😙😙😙😙😙😙

شب تو هم خوش.خنده مهمون لبات عزیز دلم

شب تو هم خوش.خنده مهمون لبات عزیز دلم

😍😍😍💙💜💚❤😘😘😘

چشمت بی بلا قشنگمممم ممنونم مرسی همچنین شمااااا

فدات شممممم.شبت مهتابی عزیز دلم.برات بهترین هارو ارزو دارم همیشه همیشه خوشبخت باشی به ارزوهدت برسی آمین