2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
آره گلم میشه  کی رابطه داشتین؟ برا این پرسیدم ک اگه کمتر از چند ساعته قرص اورژانسی بخوری  ...

متاسفانه قرص اورژانسی ندارم.خدا نکنه اگ از بی بی چک.استفاده کنم.معلوم میشه ک باردارم????

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نشدنداره😆 مخصوصااگه نخواهی میشه

خدا نکنه تو روخدا دعا کنی حامله نشم میدونی چن تا صلوات نذر کردم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

من بعد هز 7 سال بار اولی ک جلوگیری نکردیم درجا باردار شدم جنبه نداشتیم لااقل چن وقت بگذره 😂😂😂😂 اگر شک داری و یک روز گذشته و قصدشم نداری قرص اورزانسی بخور تا 72 ساعت میشه مصرف . من هرموقه شک میکنم میخورم دیگه چاره ای نیسست

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آره دیگه  اگه باردار شده باشین مشخص میشه

چن روز بعد رابطه مشخص میشه؟؟؟؟

من بعد هز 7 سال بار اولی ک جلوگیری نکردیم درجا باردار شدم جنبه نداشتیم لااقل چن وقت بگذره 😂😂😂😂 ا ...

خیلییییی ممنون همین فردا میگیرم .انشاااله هرچی از خدا میخوای بهت میده.بعد اینو از داروخانه بگیرم بگم قرص اورژانسی میخوام.

اینو نمیدونم واقعا  چند روز از رابطتون گذشته؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂3ساعت😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂3ساعت😂😂😂😂😂😂

عههههه خب صبح ب شوهر گرامی بگو ی قرص اورژانسی بخره بده ب شما بخورید همه چی حل شه دیگه 😂😂😂😂 دوساعت هی سوال می پرسی همون اول می گفتی قشنگم😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂3ساعت😂😂😂😂😂😂

خخخخ کوفت نگیذی شیطونی کردی خابوندیش اومدی نی نی سایت ؟؟ پاشو برو دوش بگیر خخخخخخخخخخخخخخخخ. 

خب  خیلی تایم خوبیه حتما فردا بگیر به قرص دوتا فقط توش داره اسمش اووسیز. باید هردوشو باهم بخوری.  بگی اورژانسی هم متوجه مبشن من همیشه شوهرم میره میگیره🙈

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خیلییییی ممنون همین فردا میگیرم .انشاااله هرچی از خدا میخوای بهت میده.بعد اینو از داروخانه بگیرم بگم ...

فداتم😘💙💜💚❤

عههههه خب صبح ب شوهر گرامی بگو ی قرص اورژانسی بخره بده ب شما بخورید همه چی حل شه دیگه 😂😂😂😂 دوساع ...

😂😂😂😂😂چی میگفتم.اخه میگفتم 3ساعت پیش رابطه داشتم میترسم حامله بشم بعد میومدن میگفتم عشق و حالشو کرده حالا اومده میگه میترسم حامله بشم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.اره فردا حتما میخورم خدارو شکر یه راه حلی پس وجود داره.انقد میترسیدم ممنون.از راهنمایت عزیزم💓💓💓💓💓💓

😂😂😂😂😂چی میگفتم.اخه میگفتم 3ساعت پیش رابطه داشتم میترسم حامله بشم بعد میومدن میگفتم عشق و حالشو ...

بیخیال اونایی ک اون جوری میگن ی چیز طبیعیه عزیزم

والا اینجوری ک تاپیک ردی منم استرس گرفتم گفتم دیگه کار از کار گذشته 😂😂😂😂😂

خواهش میکنم قشنگم❤❤❤

متاسفانه قرص اورژانسی ندارم.خدا نکنه اگ از بی بی چک.استفاده کنم.معلوم میشه ک باردارم????

عزیزم چند وقت از رابطه ت گذشته؟ بیبی چک چند هفته بعد از لقاح مثبت میشه

شربت زعفرون بخور، کمپوت آناناس هم خوبه، با آبمیوه آلوورا

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
خخخخ کوفت نگیذی شیطونی کردی خابوندیش اومدی نی نی سایت ؟؟ پاشو برو دوش بگیر خخخخخخخخخخخخخخخخ.  ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.اصلا قرار نبود ک.تازه قهر هم بودیم😂😂😂😂😂