2777
2789
عنوان

یه سوال

316 بازدید | 41 پست

سلام.یه سوال داشتم میشه کمکم کنین.ادم با یه بار رابطه میشه حامله شد؟؟؟؟؟چن درصد امکان داره حامله بشه?

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره منی کجا ریخته

آسمون.واژن.بدن.

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
رابطه بدون جلوگیری داشتی؟ احتمالش زیاده خیلیا شب عروسی اولین بار حامله میشن

اره ِِِِ.من قرص شیردهی میخورم ک 1هفته خورده بودم ک خونریزی کردم الان 5روزه ک دیگ پریود نیستم یه بارم رابطه بدون جلوگیری داشتم.

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم