2821
2789
عزیزم بعد ی مدت عادی میشه برات منم خیلی بهم بر میخورد سپردم ب زمان ایشالله خودش درست میشه

پس یعنی از این به بعد قراره همین باشه شما چند ساله زندگی میکنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو خوشگل کن برا خودت آواز بخون قر ریزی هم بیا اصلا هم سمتش نرو انگار تو خونه نیس ببین عکس العملش چیه

اون جور موقع ها میگه وای من خوابم میاد ها چیه تو آماده ای من امشب نیستم  با همین وقاحت بعد شبش کار خودشم میکنه  هفته ای ۶ بار حداقل نزدیکی داریم ولی همه چیز اون نیست که

۳ ساله از وقتی بچم بدنیا اومده اینطوری شده بچم الان یک ماه و نیمه الان حدود ۴ ماهه ک سمت من نیومده&n ...

وای منم اون دوره رو گذروندم به خدا یک سال تا بعد از زایمان اصلا انگار خواهر برادر بودیم هفته ای دوبار نزدیکی به زور 

اون جور موقع ها میگه وای من خوابم میاد ها چیه تو آماده ای من امشب نیستم  با همین وقاحت بعد شبش ...

اونموقع بگو اتفاقا منم آماده نیستم برا دل خودم تیپ زدم. اصلا میل ندارم امشب نههههه.همیشه در دسترسش نباش

یجوری با دست پیش بکش با پا پس بزن...

اونموقع بگو اتفاقا منم آماده نیستم برا دل خودم تیپ زدم. اصلا میل ندارم امشب نههههه.همیشه در دسترسش ن ...

اره امشب که با این اعضای خوردی گذشت ولی فردا شب حتما 

اصلا  دختتر خوشی زده زیر دلت هفته ای دوبار نزدیکی داری بعد از سردی شوهرت مینالی

نه اصلا سردی جنسی نداره اتفاقا تو رخت خواب نصفه پشبم شده باشه ما میشه کار خودشو میکنه مشکل توی رابطه است 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز