2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه من تو ۱۲ هفتگی دکتر گفت و همونم شد.مال شما رو چی گفته ؟

منم یک اسنفند نوبت ان تی دارم.بنظرتون میگع؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
منم یک اسنفند نوبت ان تی دارم.بنظرتون میگع؟

واسه منو دکتر سونوگراف گفت .حالا منم واسه تعیین جنسیت نرفته بودما.فک کنم همون واسه NT بود.سونوگرافه تجربش خب خیلی بالا بود‌.بعد ۴ ماهه بودم رفتم پیش یه سونوگراف دیگه،نتونست تشخیص بده.اما همون سونوگراف اولیه هربار که میرفتم میگفت دختره و همون شد

واسه منو دکتر سونوگراف گفت .حالا منم واسه تعیین جنسیت نرفته بودما.فک کنم همون واسه NT بود.سونوگرافه ...

کجا رفتی سونو عزیزم؟مرد بود یا زن؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
کجا رفتی سونو عزیزم؟مرد بود یا زن؟

مرد بود.قزوین. دوتاشونم همون مرد بودن. دوتاشونم قزوین. حالا اولیه سریع تو ۱۲ هفتگی گفت.دومیه یه ساعت اینور اونور کرد دستگاهشو .کثافت تا خیلی پایین خط شورتمم رفت اما باز گفت مشخص نیست جنسیتش

مرد بود.قزوین. دوتاشونم همون مرد بودن. دوتاشونم قزوین. حالا اولیه سریع تو ۱۲ هفتگی گفت.دومیه یه ساعت ...

عجب ها.منم این دفعه دارم مرد میرم خداکنه بگه بهم خیلی دوس دارم بدونم