2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

162 بازدید | 30 پست

سلام دوستان بچم رفلاکسیه خیلی نگرونم در موردشیرش نمیدونم چیکار کنم.الان افتاده ۳ماه هر۲ساعت ۳تا بهش میدم ک البته شبا بیدار نمیشه گاها ۳ساعتم میشه،میگن زیاد میدی.بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ۱ روز هر ۲ ساعت ۶۰ تا بده ببین بهتر میشه

پسر منم رفلاکس داره البته شیر خودمو میخوره

من بش پدی لاکت و زانتاک میدم بهتر میشه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
عزیزپ بچه منم دوماهشه  رفلاکسیه  شما چیا بش میدی  هر چن ساعت بش شیر میدی گلم

من ببلاک  ا ر میدم،شیر خودمم روزی یکی دوبار میدم اما چون زود میپره گلوش بیشتر ترجیح میدم همون شیرخشک رو بدم

خوب ۱ روز هر ۲ ساعت ۶۰ تا بده ببین بهتر میشه پسر منم رفلاکس داره البته شیر خودمو میخوره من بش پدی ...

فک نکنم سیر شه اخه نیم ساعت ک دیر میکنم دادوبیداد راه میندازه ک نگو...البته وزنش ۶نیم هس میترسم زیاد باشه

فک نکنم سیر شه اخه نیم ساعت ک دیر میکنم دادوبیداد راه میندازه ک نگو...البته وزنش ۶نیم هس میترسم زیاد ...

دکتر ب من هر چقدر میخوره بش بده

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
خوب ۱ روز هر ۲ ساعت ۶۰ تا بده ببین بهتر میشه پسر منم رفلاکس داره البته شیر خودمو میخوره من بش پدی ...

گلم پدی لاکت برا رفلاکس هس؟من خواستم بخرم داروخانه بهم گف برا اسهاله نخریدم 

فک نکنم سیر شه اخه نیم ساعت ک دیر میکنم دادوبیداد راه میندازه ک نگو...البته وزنش ۶نیم هس میترسم زیاد ...

الان چرا نگرانی که شیر خشک رو زیاد بخوره؟

منم به دخترم شیرخشک ای ار میدادم .

منم مثل شما نگران بودم میگفتم یه وقت زیاد نباشه از دکتر پرسیدم گفت هر چقدر خواست بخوره .دختر من که رسما فقط شیر خشک میخورد چون شیرم خیلی کم بود

گلم پدی لاکت برا رفلاکس هس؟من خواستم بخرم داروخانه بهم گف برا اسهاله نخریدم 

پدی لاکت کمک میکنه دستگاه گوارششون سریعتر کامل بشه

من به دخترم تا یک سالگی رانیتیدین میدادم. چقدر به خودم استرس میدادم که نکنه ضرر داشته باشه 

منم رانیتیدین و موتوکلوپرامید رو ی ماه دادم بعد دکتر nexiumوmotiliumداد ک اونم پیش دوتا دکتر دیگه بردم تائید نکردن ک بدم الان اصلا دارو نمیدم وای همون همش استرس دارم ک نکنه خوب نشه

الان چرا نگرانی که شیر خشک رو زیاد بخوره؟ منم به دخترم شیرخشک ای ار میدادم . منم مثل شما نگران بود ...

والا بردم بهداشت میگن وزنش زیاده شیرشو زیاد میدی برا همین میترسم