2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها تو ایران به خاطر حرف مردم حاضرن جدا نشن مخصوصا برای بار دوم ولی مگه یه آدم چند بار زندگی میک ...

همسر منم جلو دیگران بقدری خودشو خوب جلوه میده که مردم عاشقشن

یعنی چی؟ از نظرتون طلاقه؟ یا یه نفر میزنه زیر حرفش تقصیر یکی دیگیست؟

تویبار ازدواج کردی. نونش خوردی اذیت شدی خیانت دیدی چجوری باز به ی مرددیگه پناه بردی ... من شخصانظرم اینه. ازطلاق بگیرم هیچوقت دیگه ازدواج نمیکنم 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
تویبار ازدواج کردی. نونش خوردی اذیت شدی خیانت دیدی چجوری باز به ی مرددیگه پناه بردی ... من شخصانظرم ...

ببین من بچه تر بودم و اصلا از تنهایی میترسیدم ،میخواستم کسی پشتم باشه داداشام باور نمیکردن همسرم بهم خیانت کرده و بهم انگ ممیزدن. فقط اونو برا اروم کردن خودم میخواستم ک به ازدواج ختم شد اما الان مادرم خیلی دیدش بازتر شده و ساپورتم میکنه 

ببین من بچه تر بودم و اصلا از تنهایی میترسیدم ،میخواستم کسی پشتم باشه داداشام باور نمیکردن همسرم بهم ...

خب الان پشتته؟ الان خوشبختی ..؟

خب الان پشتته؟ الان خوشبختی ..؟

الان مادرم میگه اگه میخوای جدا شی من پشتتم ، همسرم نه میزاره من دانشگاه برم نه تو جمع های خانوادگیمون حدودا سه ساله کاملا خونه نشین شدم

من16سالم عروس شدم. بخاطری مشکلاتی ک مجبور شدم هیچوقت نمیخاسم ازدواج کنم خودمو زندونی ی مرد کنم الان20سالهم ی پسرم دارم هرروز ب طلاق فکر میکردم اما الان بخاطر بچم. پام گیره واگه. شرایطشو داشتمو جدامیشدم هیچ مردیو توزندگیم راه نمیدادم ادم تنها باشه بهتره تا توسری خور ی مرد باشه... تاازتنهایی هزاربار دل خودشو بشکنه

الان مادرم میگه اگه میخوای جدا شی من پشتتم ، همسرم نه میزاره من دانشگاه برم نه تو جمع های خانوادگیمو ...

خب دیگه چی میخایی جداشو هیچوقتم دیگه خودتو اویزون ی مرد نکن براخودت زندگی کن خوش باش ... ی بار ب دنیا میایی فک کردی چقد وقت برازندگی داری این زندگی ک توداری زندگی نیس عذابه. ..خودتو راحت کن 

من16سالم عروس شدم. بخاطری مشکلاتی ک مجبور شدم هیچوقت نمیخاسم ازدواج کنم خودمو زندونی ی مرد کنم الان2 ...

درسته عزیزم اما واقعا با بچه خیلی سخته خدا برات حفظش کنه ومشکلتو حل کنه