نیکـــا_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 73 عنوان پلاسما جت 229 بازدید | 20 پست بچهها کسی پلاسما جت انجام داده برای بینیش؟یه سریا میگن دائمی نیست و بر میگرده کسی خبر داره؟ 1397/11/16 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الكيه ميخوام وقتمو كنسل كنم خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
نیکـــا_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 73 والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الك ... خیییلی زیاده ۸۵۰!من دیگه فوقش ۳۵۰ شنیدم!والله توسرچا که همه خوب گفتن!درد داره؟
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الك ... چرا دستگاه خونگیش نمی خری خیلی ارزونتر درمیاد برات!!!!بزن تو نت میاد!! آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 خیییلی زیاده ۸۵۰!من دیگه فوقش ۳۵۰ شنیدم!والله توسرچا که همه خوب گفتن!درد داره؟ كلا خيلي پولكيه اره خيلي درد داره دكتر گفت خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 چرا دستگاه خونگیش نمی خری خیلی ارزونتر درمیاد برات!!!! بزن تو نت میاد!! كلا بنظرم روش الكيه مثل هايفو پولمو ريختم تو جوب خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 كلا بنظرم روش الكيه مثل هايفو پولمو ريختم تو جوب اینها باید چند جلسه ادامه پیدا کنه تا خودش نشون بده مثل میکرونیدلینگ که حداقل ۶ الی ۸ جلسه باید انجام بشه و اگه بتونی دستگاهش بخری و خونگی انجام بدی هم دوره درمان کامل می کنی هم خیلی باصرفه تر در میاد آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 اینها باید چند جلسه ادامه پیدا کنه تا خودش نشون بده مثل میکرونیدلینگ که حداقل ۶ الی ۸ جلسه با ... هايفو كلا يه جلسس ميكرو نيدلينگ ميرم اخر هفته گفت ٣جلسه كافيته اخه بعدش ميخوام ژل بزنم خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 هايفو كلا يه جلسس ميكرو نيدلينگ ميرم اخر هفته گفت ٣جلسه كافيته اخه بعدش ميخوام ژل بزنم میکرونیدلینگ جلسه ای چند می دی؟ آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 میکرونیدلینگ جلسه ای چند می دی؟ با مزو ٢٥٠شماهم ميري خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
نیکـــا_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 73 چرا دستگاه خونگیش نمی خری خیلی ارزونتر درمیاد برات!!!! بزن تو نت میاد!! اسم دستگاش چیه ؟
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 با مزو ٢٥٠شماهم ميري من پارسال می رفتم جلسه ای ۱۵۰ بود امسال شده ۳۰۰ دیگه رفتم خودم دستگاه و کوکتل ویتامینش خریدم الان جلسه ای ۵۰ برام درمیاد!!! خیلی خیلی به صرفه تره!!!! آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 اسم دستگاش چیه ؟ سایت دیجی کالا نصب کن انواع دستگاه های مربوط به پوست داره همراه مشخصات و نظرات کاربران و قیمت !!هر دستگاهی خوشت امد انتخاب کن و تو نت بزن ببین سایت های دیگه ارزونترش دارن چون دیجی کالا یکم گرون فروشه!!! ولی خوب تنوع محصول و توضیحاتش خوبه!! آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
dianagh1101 عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 4571 من پارسال می رفتم جلسه ای ۱۵۰ بود امسال شده ۳۰۰ دیگه رفتم خودم دستگاه و کوکتل ویتامینش خریدم ... واقعا تاثير داره يعن الان ليفت كرده خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 سایت دیجی کالا نصب کن انواع دستگاه های مربوط به پوست داره همراه مشخصات و نظرات کاربران و قیمت !! هر ... مثلا یه دستگاه دیجی می داد ۲۳۵ بعد تو سایت دیگه ۱۴۵ پیدا کردم که با ۱۰ تومان پول پست حدود ۸۰ ارزونتر باهام درامد!!!! آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...