2777
2789
عنوان

بی بی چک

211 بازدید | 19 پست

بچه ها من بی بی ۳ تا زدم روز ۲۶ ۲۷ ۲۸ پریودی مثبت بودن روز ۲۸ پریودی ازمایشم منفی بود هم حالت تهوع دارم  و استفراغ هم کردم هم سرگیجه هم کمر درد تخمدانامم درد میکنن روز ۲۸ پریودی یه لکه اندازه ۱ قطره دیدم دیگه چیزی ندیدم تا ۳۰ پریودی ترشح های کم قهوه ای دارم که از دیروز صبح قطع شده پریودمم نامنظم و الان روز ۳۴ پریودی هستم و اصلا خون ندیدم فقط ترشح های قهوه ای دیدم الان بی بی زدم یعنی بهش اعتماد کنم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه آره درسته همونجاهلال افتادیه بعد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

مبارکه😄😄

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

مبااااارکه

منم امروز بی بی چکم دوخط شد

دعا کتید بمونه برام

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
مبااااارکه منم امروز بی بی چکم دوخط شد دعا کتید بمونه برام

ان شالله به حق حضرت زهرا....امضاتون خیلی جالب بود...برای منم دعاکنین خدا به زودی بهم نی نی سالم و صالح بده....این ماه سقط کردم

اللهم عجل لولیک الفرج