2777
2789
عنوان

شانس گند من

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
اعتماد به نفس زیره صفرم.خواستم رو راست بگن کجام بی ریخته

هرکس ی سلیقه ای داره،اینجا همه جور ادمی هست بعضیام با لحن بدی صحبت میکنن،اونطوری دیگه کلا اعتماد ب نفستو نابود میکنن

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکس ی سلیقه ای داره،اینجا همه جور ادمی هست بعضیام با لحن بدی صحبت میکنن،اونطوری دیگه کلا اعتماد ب ن ...

اینم حرفیه.اصن پشیمون شدم

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.

ده ساله من تو این سایتم هر کی عکس گذاشته یکی سیوش کرده این از این

تا حالا هم هر کی عکس گذاشته زشت بوده همه بهش گفتن وای چه نانازییییی اگه یکی اومده صادقانه بهش گفته زشتی همه بهش گفتن خودت چه عنتری هستی مگه ؟ انگار آدم عنتر مثلا سلیقه اش هم باشد چپکی،باشه مثلا یکی خودش زشته نمیتونه بفهمه بقیه زشتن یا زیبا؟

اگرم صاحب عکس خوشگل باشه که همه از دم بهش میگن چه داغونی چقدر عمل کردی در مودبانه ترین حالت میگن به سلیقه من نیست

خداییش چجور دو سال خواننده خاموش بودی اینارو نفهمیدی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
 ده ساله من تو این سایتم هر کی عکس گذاشته یکی سیوش کرده این از این تا حالا هم هر کی عکس گذاشته ...

چی بگم.حق باتوع عزیزم.درست میگی

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم.
چی بگم.حق باتوع عزیزم.درست میگی

آینه با تو صادقه عزیزم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید