2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست
فندق جان از دادی؟؟ جوابش چی شد؟؟

اره عزیزم بتام 21و 11بود گفتن مشکوکه باید بعد48 دوباره تکرارش کنم برام دعا کنین بره بالا

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
اره عزیزم بتام 21و 11بود گفتن مشکوکه باید بعد48 دوباره تکرارش کنم برام دعا کنین بره بالا

برای منم دو روز بعد از پری 35 بود رفت بالا

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟شما علایمت از کی شروع شد؟

والا من هنوزم هیچ علایمی ندارم فقط پرید نشدم و اخرین باری که از دادم 180 بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

من ای وی اف کردم.روز 16 دی انتقال دادم روز 2 بهمن از دادم 35 بود فرداش نه پس فرداش دهدم 80 شد دوباره ازمایشگاه گفت باید تکرار بشه فرداش نه پس فرداش دوباره از دادم 180 شد دیگه گفت مثبته .ولی مطلقا هیچ علایمی دال بر بارداری ندارم یکم نگرانم ولی دکترم میگه تا هفته بیستم هم ممکنه ادم علایم نداشته باشه.نمیدونم چرا انقد کند همه چیم پیش میره.

سلام فندقي صبام ، اون اكانتم پريد دوباره يكي ديگه ساختم خوبي؟ ازمايشتو تكرار كردي

سلام عزیزم خوبی.راستش من خوب نیستم😔از اونروز که بتا دادم تا الان هنوز بی بیم زیاد پررنگ نشده گفتم صبر کنم هر وقت پررنگ شد بعد برم از ولی ظاهرا نمیخواد پررنگ بشه😢دیروزم سمت چپ شکمم خیلی تیر میکشید از دیشبم لکه بینی دارم همراه با درد پری 😔

سلام عزیزم خوبی.راستش من خوب نیستم😔از اونروز که بتا دادم تا الان هنوز بی بیم زیاد پررنگ نشده گفتم ص ...

عزيزم ❤️ لكه بيني چه رنگي داري ؟ اگه باردار نبود پس چرا بتا ت صفر نبود 😐

١٢/٧ صداي قلب ني ني 

صورتی.نه باردارم چون بی بیا همشون مثبتن ولی از این میترسم حارج رحمی باشه😔

صبا جونم پری اومد😆بنظرت چرا بی بیام مثبت میشدن منکه نه دارو مصرف کردم و نه کیست دارم😕