2777
2789
عنوان

میوه در بارداری

151 بازدید | 5 پست

سلامممم دوستای گلم چه میوه هایی تو بارداری مفیده؟من شنیدم موز و توت فرنگی خیلی خوبن😄

بعد یه چیز دیگه هم میگن توت فرنگی درصد پسر زاییو بالا میبره آیا قبل بارداریه فقط یا تو بارداری هم میشه؟

چه میوه هایی برای دختر زایی مفیده کدوما واسه پسر زایی؟

مرسی که جواب میدید

۹ هفتمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین موقع انعقاد نطفه جنسیت تعیین میشه الانم بچتون بسلامتی جنسیتش تعیین شده رفته چیزی نمیشه جنسیتشو تغییر بده....بعد توت فرنگی رو البته شدیم قبل اقدام بخوری رو جنسیت پسر تاثیر داره ولی الان ک بارداری ب نظر من نخور  چون تراریختس....عوضش پرتقال بخور چون ویتامین ث باعث زیبایی بچه میشه میوه به سیب ایناهم موجب زیبایی میشن روزی پنجا خرما بخور ....شیر بادام بخور...عناب ....کتاب ریحانه بهشتی هم چیزای مفیدی داره

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
ببین موقع انعقاد نطفه جنسیت تعیین میشه الانم بچتون بسلامتی جنسیتش تعیین شده رفته چیزی نمیشه جنسیتشو ...

آخه تو نت زدم توت فرنگی در بارداری خیلی از فوایدش نوشته و توصیه به خوردنش دارن وانگار باعث جلوگیری از سقط میشه

آخه تو نت زدم توت فرنگی در بارداری خیلی از فوایدش نوشته و توصیه به خوردنش دارن وانگار باعث جلوگیری ا ...

چمیدونم نت ک همه  چی توش هست حالا بازم بپرس از چن نفر دیگه. ..اتفاقا سر تعیین جنسیت یه صوتی از یه خانم دکتر گوش میدادم میگف توت فرنگیقبل اقدام باعث پسرزایی میشه ولی چون تراریختس توصیه نمیشه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.