2777
2789
عنوان

بچه ها تن ماهی، رب ذرت و نخود فرنگی کنسروی چه برندی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 55 پست
روغنم اویلا از همه بعتره بعدم طبیعت.من ۳ ساله فقط اینارو میخرم اصلا مارک عوض نمیکنم تمام چیزایی ک بر ...

وااای روغن فقط لادن..اویلا خیلی بو میده😷اویلا روغناش یک بار تصفیه ست ولی بهار و لادن سه بار تصفیه ان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها مایع من و سفید کننده استفاده نکنید خیلی ضرر داره 

هم کاشی هارو خراب میکنه هم لعاب ظرفهارو 

خیلی ضرر داره 

سرویس هاتونو زود به زود با پودر ماشین لباسشویی بشورید دیگه من احتیاج نمیشه 

من سینک و سرویس و حتی لیوانارو سعی میکنم دوهفته یه ابر با پودر بشورم که من و سفید کننده نخاد

امتحان کنید  

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

جرم گیر من. به جای رب پودر گوجه از عطاری.هر چیزی خشکش باشه به جای فریزی و کنسروی چون واسه معده ضعیف حساسیت میارن فریزی و کنسروی. ولی خشکاش نمی یارن.  وایتکس فقط دامستوس. ماکارنی تک نمی گیرم چون نرم دوست داریم این یه حالت خشک میمونه روغن اونوقت زیاد میبره. به جای سویا اجیل سویا از اجیل فروشی

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
بچه ها مایع من و سفید کننده استفاده نکنید خیلی ضرر داره  هم کاشی هارو خراب میکنه هم لعاب ظرفها ...

ببخشید عزیزم  «من» چی هست که میگید ازش استفاده نکنید؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

بچه ها تو مایع ظرفشوییتون سرکه سفید بریزید و استفاده کنید هم رقیق میشه هم بهتر شسته میشه و باعث میشه مایع به ظرفها نمونه هم ظرفها براق تر میشن 

تو مایع هم صرفه جویی میشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر