2777
2789
حرف زشت. میزد بهش گفتم فلفل می‌ریزم ولی نمک ریختم

نمک واسه چشاش و اسنخوناش ضرر داره اگه چشماش کم بینا شه چی؟؟؟ یخورده تعقل کردن خوبه؟؟ 

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
حالا جسارت به استارتر نباشه  بعضیا اصلا از تربیت بچه چیزی نمی دونن  من تا خودمو آماده ی ...

حرف شمارو قبول دارم،   ولی یه جاهایی چیزای تئوری که یاد  گرفتیم اصلا جواب نمیده،   خود من  کلی کتاب خونده بودم،   ولی وقتی بچه میاد   انگار هیییچی نمیدونی   گاهی کم میاری،  انشالله تجربه کنی   به حرفم میرسی،   منظورم تایید تنبیه نیستااا  کلی میگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=81525492]  خوبه فلفل نریختی گناه داره،  اینبار اگه تکرار  کرد، سعی کن  از چیزی که دوست دا ...[/QUOTE

خیلی عصبی میشدم؟این. کلمه رو که میگفتِ چندنا هم توباسنش زدم گریه کردِحال موندم جواب شوهرمو چی بدم

خدا جون دوستت دارم
الان یه گوشه نشسته طفلی چندتا هم درباسنش زدم ولی دلم سوخت

😔😔   حالا دیگه بخاطر عذاب وجدانت   بهش نشون نده که ناراحتی از تنبیه کردنش،   سعی کن یه کم  باهاش سنگین باشی   قهر نکن،  ولی کمتر باهاش حرف بزن،   گرچه میدونم   الان چققققد ناراحتی😔😍

[QUOTE=81525492]  خوبه فلفل نریختی گناه داره،  اینبار اگه تکرار  کرد، سعی کن  از ...

اگه خودش به باباش نمیگه   شماهم چیزی نگو،   بذار  مادر و دختری  بمونه،   بهشم بگو   اگه بابات این حرفتو  بازم میشنید   خسییییلی ناراحت میشد،  بهتره دیگه تکرار نکنی و از امروزم  حرفی نزنیم    چون ناراحت میشه بشنوه    شما خرف زشتی زدی.