2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندرز بود مدام به خواهرش میگفت حروم خور

خب از بس این کلمات رو تو فیلمها و سریالهای مزخرف تکرار میکنن

بچه بدون اینکه معنیش رو بدونه یاد میگیره

میبینه صحنه عصبانیت همراه با چه کلماتی هست و وقتی عصبانی میشه اون کلمه رو به زبون میاره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خب از بس این کلمات رو تو فیلمها و سریالهای مزخرف تکرار میکنن بچه بدون اینکه معنیش رو بدونه یاد میگی ...

دقیقا   امروز پسرم فیلم خاله سوسکه رو میدید،    یه الفاظی به کار میبرن  واقعا آدم نمیدونه چی بگه،    حالا میخوان بامزه بازی در بیارن   بی ادبی آموزش میدن!!!!!

بنظرت حالا ادب شد دبگه نمیگه؟؟؟ همه روانشناس های کودک میگن اگه بچه یه کار زشتی کرد اصلا تباید بهش ت ...

حالا جسارت به استارتر نباشه 

بعضیا اصلا از تربیت بچه چیزی نمی دونن 

من تا خودمو آماده ی مادر شدن نکنم هیچ وقت بچه نمیارم

men onsuz  O,mensiz   Qala bilmez
بهش گفته بودم معنیشو.وای بازهم تکرار میکرد گفتم تکرار. کنی فلفل میریزم

خب الان ته خط رو بهش نشون دادی

اگه دوباره تکرار کرد چیکار میکنی؟!

تهدیدهای بیخودی بدترین روش تربیتی هست که متاسفانه مادرا زیاد ازش استفاده میکنند

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بهش گفته بودم معنیشو.وای بازهم تکرار میکرد گفتم تکرار. کنی فلفل میریزم

خوبه فلفل نریختی گناه داره،  اینبار اگه تکرار  کرد، سعی کن  از چیزی که دوست داره   منعش کنی،   اسباب بازی   خوراکی و......