eshgh7869 مدیر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 179 عنوان دیه سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 27 پست سلام دوستان کسی میدونه دیه سقط جنین که ۷ هفته باشه ینی ۴۰ مثقال چقدر میشه قیمتش حدودا؟اگه تجربه ای دارین بگین بهم ممنون 1397/11/16 | 13:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgh7869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 179 برای من دوقلوبودچون عمدی وغیرقانونی تومطب ساکشن کردن بعدش حالم خرابشدرفتم بیملرستان توبیمارستان فهمی ... وااااای جدی؟خدا لعنتشون کنهخب لااقل میدادین به یه خانواده ای که نیاز داشته باشن اونم تو این شرایط سخت دولت چه نیازی داره اخه
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 اخه منو شوهر م الان اصلا تو شرایطی نیستیم که اینهمه دیه پرداخت کنیم سقطش نکن الان ک بغلش نمیگیری نه ماه دیگه بدنیامیاد اشتباه من.تکرارنکن.چون موقع ساکشن رحمم وزخم کرده وتخمداناموسوراخ دیگه بچه دارنمیشم ونخواهم شد دکترای پزشکی قانونی وچندتادکتردیگه گفتن خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
sayna_95 عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 583 سقطش نکن الان ک بغلش نمیگیری نه ماه دیگه بدنیامیاد اشتباه من.تکرارنکن.چون موقع ساکشن رحمم وزخم کرده ... اصلا بچه نداري؟
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 وااااای جدی؟ خدا لعنتشون کنه خب لااقل میدادین به یه خانواده ای که نیاز داشته باشن اونم تو این شرای ... شوهرم باعث سقطشون شداماالان دیگه پشیمونه وولی من دیگه بچه دارنمیشم.ازمن میشنوی برونمازشکربخون وشب وروزودعاکن بچتوبغل میگیری.ناشکری نکن خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
eshgh7869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 179 سقطش نکن الان ک بغلش نمیگیری نه ماه دیگه بدنیامیاد اشتباه من.تکرارنکن.چون موقع ساکشن رحمم وزخم کرده ... جدددی؟اخه من متاسفانه سقط کردم اول با قرص بعدش چون باقیمانده داشتم کورتاژ کردمالان دیگه راهی نمونده برام
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 اصلا بچه نداري؟ ن بچه اولم بود اونم با بای باراقدامدوقلوحامله شدم اما.....😭😭😭😭😭 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 جدددی؟ اخه من متاسفانه سقط کردم اول با قرص بعدش چون باقیمانده داشتم کورتاژ کردم الان دیگه راهی نمو ... کاش اینکارونمیکردی 😭😭😭😭 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
eshgh7869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 179 منم پشیمونم و خجالت زده از کاری که کردمولی دیگه الان چاره ای نیس
sayna_95 عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 583 ن بچه اولم بود اونم با بای باراقدامدوقلوحامله شدم اما.....😭😭😭😭😭 خدا بزرگه، انشالله خدا بهت كمك ميكنه و دامنت سبز ميشه
eshgh7869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 179 ن بچه اولم بود اونم با بای باراقدامدوقلوحامله شدم اما.....😭😭😭😭😭 بمیرم الهی ولی بازم امیدتو از دس ندهخدا رئوف تر از چیزیه که فکرشو بکنی
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 بمیرم الهی ولی بازم امیدتو از دس نده خدا رئوف تر از چیزیه که فکرشو بکنی خدانکنه عزیزم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 خدا بزرگه، انشالله خدا بهت كمك ميكنه و دامنت سبز ميشه قربونت برم مرسی عزززیزززم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
77shimaa عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 553 ن بچه اولم بود اونم با بای باراقدامدوقلوحامله شدم اما.....😭😭😭😭😭 سلامالان اقدام کردییی کسی ک دیه نداره تکلیف چیه