2821
2789

من پیاز نمک فلفل سرکه میمالم بهش یکم کیوی گاهی میمالم البته پیاز رو رنده میکنم ک خوب ب خوردش بره یکمم زعفرون میزنم بهش یکوچولو اب لیمو

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو فر نمیدونم خودم اصولا پیاز زیاد میزنم واسه چلوگوشت با کرفس و هویج

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

گوشت گوسفندي ميذاري ديگه . من مادرم تقريبا با اين دستور تو فر ميپزه 

ران بره را اگه یخ زده هستش بزارید تو یخچال یکروز قبل تا یخش باز شه، خوب بشورید، خشک کنید ، و رویه ستش با نوک تیز چاقو شیار باز کنید و حبه های سیر را توش فشار بدید و سعی کنید هرچه میتونید از این سوراخ ها در سطح گوشت درست کنید زیرش دورو برش همه جاش 

۲--گوشت را بزارید تو یک ورقه آلومینیومی و بذاریدش تو یه کاسه (میتونید بذاریدش تو یه نایلون ضخیم و با نایلون بذاریدش تو یه کاسه ) 

۳- پیاز را رانده درشت کنید و با بقیه مواد تو لیست بالا قاطی کنید بطوری که نمکش حل بشه به آرامی این مواد را بریزید رویه گوشت و خوب بچرخونید گوشت را که مواد به زیرش و اطرافش بره 

مخسوسن آب پیاز و رنده شده ها برن تویه ون سوراخ هایی که رو سطح گوشت درست کردید . 
۴- این را اگه تو الومینییومه که دو طرفشو بیارید بالا اگه تو نیلونه درشو ببندید ..کلان این باید بره تو یخچال واسه روز بعد که میخاید بپزیدش --نکته --> میتونید این را تا دو روز چیزی تو یخچال نگاه دارد ولی جون من درشو خوب ببندید چون بوش یخچال را گند میزنه 
روز بد گاز را بزارید رو ۳۷۵ درجه فهارنهایت و از یخچال دارش بیارید بزاریده تو یه ظرف فر ، بهتره که بذاریدش رویه یه قفسه فلزی باد با ون بزارید تو ظرف فر چون ونتوری زیرش بهتر میپزه 

اگه میخاید سبزیجات را به ظرف اضافه کنید اگه نه که همینجوری بزریدش تو فر واسه هر نیم کیلو گوشت تقریبا ۲۰ دقیقه یعنی اگه گوشت که خریدید مثلان ۲ کیلو بود باید به مدت ۴ ضربدر بیست مساویه هشتاد دقیقه که تقریبن یک ساعت و نیم هستش بره تو فر 

در این مدت جای دور نرید هر ۱۵-۲۰ دقیقه ی در فر را باز کنید و از مایه ی که از کمی آبلیمو و روغن زیتون و کمی زعفرون درست شده با بورس بمالید رو گوشتتون و سبزیجات را هم یکی دو بر در طول پخت با یه کفگیری چیزی یه هم بزنید تا 
همجاشون