2777
2789

سلام دوستان خوبییید 

هفته پونزدهمم اما نه تکونی حس میکنم نه علامتی از بارداری دارم 

فقط مهره اخر کمرم درد میکنه و کمی هم لگنم 

بنظرتون طبیعیه اینطوری؟؟؟

خیلی استرس دارم اخرین بار دوهفته پیش رفتم ان تی خوب بود همه چی

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دایی من لاغر هم هست اما میگفت هیچی خس نمیکنم، الان هفته 22 میگه تازه یه چیزی آرومم وول میخوره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من۲۰ تمومم هنوز چیزی حس نکردم دکتر گفت دو هفته دیگه میفهمی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم هفته ۱۵ بارداریمه😁 .کمر درد عادیه چون رحم داره بزرگ میشه.منم تکوناشو احساس نمیکنم ولی نبضشو احساس میکنم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

میگن دختر دیرتر تکون میخوره یعنی تکون میخوره اما قوی نیست که مادر حس کنه.منم دختره هنورم جس نکردم گاهی یچیزهایی هست اما نمیدونم تکونه یا نه😣😣😣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
منم هفته ۱۵ بارداریمه😁 .کمر درد عادیه چون رحم داره بزرگ میشه.منم تکوناشو احساس نمیکنم ولی نبضشو احس ...

نبضش چجوریه؟؟؟کجا میزنه؟؟

ان شاء الله تکوناشم حس می کنین نگران نباشین ، راستی بچه ها بارداریتونو طبیعی دارین می گذرونین یا مثل ...

پراسترررس

نبضش چجوریه؟؟؟کجا میزنه؟؟

زیر ناف !نبض خودت چجوری میزنه اونجوری .دراز بکش و دستتو بزار رو شکمت.احساس کردی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...