2777
2789
عنوان

بیمه عمر

120 بازدید | 13 پست

سلام خانوما میخوام خودمو بیمه عمر کنم از اینایی ک ده ساله زنان خانه دارو بازنشسته میکنن 

کسی بیمخ کرده خودشو ؟؟؟؟

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
من شوهرم بیمه کرده ولی فقط ایران بقیه شون اصلا بدرد نمیخوره بخصوص پاسارگاد رسما کلاه بردارن فقط تبلی ...

جدی میگی ؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم بیمه کرده ولی فقط ایران بقیه شون اصلا بدرد نمیخوره بخصوص پاسارگاد رسما کلاه بردارن فقط تبلی ...

رو چه حسابی میگی‌کلاه بردارن؟؟؟

جدی میگی ؟؟؟؟

دوست شوهرم بیمه پاسارگاد داره خیلی تعریف کرد گفت شما هم بیاید ما یکاری داشتیم رفتیم تهران ثبت نام هم کردیم واسه بیمه پاسارگاد که نمایندگی بگیریم رفتیم سر کلاس اصلا داغونن اموزش داشتن میدادن به نماینده هاشون 

رو چه حسابی میگی‌کلاه بردارن؟؟؟

اولا که بعد ۵ سال شما به اون ضریب میرسی که بیمه عمر رو پرداخت کنن یعنی تو این فاصله اتفاقی بیفته هیچی بعدشم گفت اگه بعد این مدت طرف بعلت بیماری فوت کنه بیمه تحقیق میکنه اگه ببینه سابقه بیماری صعب العلاج یا سکته و .... اینا داشتن بیمه پرداخت نمیشه خب مگه چند در صد ادما بر اثر تصادف فوت میکنن یا مرگ طبیعی ؟ خب همه وقتی پیر میشن یا خدایی نکرده تو جوانی بر اثر بیماری فوت میشن دیگه یا سکته میکنن همه هم تو خانواده حداقل سابقه سکته رو دارن 

اولا که بعد ۵ سال شما به اون ضریب میرسی که بیمه عمر رو پرداخت کنن یعنی تو این فاصله اتفاقی بیفته هیچ ...

چقد بد 

دوست من بیمه پاسارگاد کار میکنه ولی کلی از خوبیاش گفت 

پس‌میرم همون ایران ی تحقیق‌کنم ببینم چجوریه

بیمه ایران زنان خانه دارو ۱۰ ساله بازنشست میکنه ؟؟؟

مزایایی ‌ک همسرتون گرفتن چی هست ؟؟؟

چقد بد  دوست من بیمه پاسارگاد کار میکنه ولی کلی از خوبیاش گفت  پس‌میرم همون ایران ی تحقی ...

اره هم بازنشستگی داره هم میتونی یکجا پولت رو بگیری ببین این بینه های خصوصی مثل موسسات مالی هستن اخرش همه ورشکست میشن و چون طبق مقررات عمل نمیکنن بیمه مرکزی هم اگه ورشکست بشن تا یه مبلغی رو جبران میکنه

اره هم بازنشستگی داره هم میتونی یکجا پولت رو بگیری ببین این بینه های خصوصی مثل موسسات مالی هستن اخرش ...

ای داد بیداد 

ضمنا بیمه پاسارگاد به شکل هرمی عمل میکنه و این صد در صد غیر قانی هست 

بیمه‌ ایران این کارو نمیکنه؟مثلا من اگ دو نفرو با خودم ببرم درصدی ازم کم نمیکنن؟؟

بیمه‌ ایران این کارو نمیکنه؟مثلا من اگ دو نفرو با خودم ببرم درصدی ازم کم نمیکنن؟؟

بعید میدونم من نپرسیدم اصلا ولی این و یادت باشه چیزی که خوب باشه تبلیغات الکی نداره پاسارگاد رو بهت قول میدم به زودی کلاهبرداری میکنه چون یکی از نزدیکای خودم واسش کار میکنه خیلی هم تبلیغاتش و میکنه اما ما خیلی تحقیق کردیم دیدیم مشکل داره 

آموزش بازاریابی بیمه عمر

در ابتدا شما باید بدانید که قرار است با بازاریابی خود نیازهای مشتری را رفع کنید

نه این که هدف تان تنها فروش و جذب مشتری باشد زیرا مشتری خیلی سریع به هدف تان پی می برد

و ممکن است از همان ابتدا احساس بدی نسبت به این موضوع پیدا کند.

بازاریابان حرفه ای ارتباط با مشتری و کسب رضایت او را در اولویت قرار می دهند و نتایج مثبت دریافت می کنند .

آموزش بازاریابی بیمه در ابتدا مبحث همدلی را مورد تاکید قرار می دهد ، در واقع زمانی که با مشتری همدلی می کنید و برایش وقت می گذارید، اعتماد بیشتری به شما خواهد کرد و خواهید توانست در فضایی مثبت، اقدام به توضیحات لازم در رابطه با بیمه عمر و مزایای آن داشته باشید.

یکی از مسائلی که در آموزش بازاریابی بیمه عمر بر آن تاکید می شود این است که سعی کنید نیاز مشتری را از لابه لای صحبت هایش بفهمید تا بر اساس نیازش اقدام به توضیحات لازم نمایید و او را جذب کنید.

قدرت بیان و تاثیرگذاری لازمه ی بازاریابی بیمه عمر است و باید بتوانید ارتباط خوبی با مشتری برقرار کنید و با حرف های تان او را قانع کنید که بیمه عمر لازمه زندگی هر فرد مسئولیت پذیری خواهد بود.