2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی همه یجوری نگات میکنن انگار شنا بلد نیستی

وا چرا؟منم تو آب راه میرم هر کسی هم نگام میکنه ی لبخند بهش میزنم

خیلی کیف میده اتفاقا

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
هر شلوار ی؟ اجازه میدن بپوشم ؟

شلوارای چسبون ورزشی

نمیدونم والا ما با مربیمون یه سانسی میرفتیم از قبل با باشگاه هماهنگ شده بود 

بدون شلوار هم میشه مشکلی نیست یا اگه پاهات ق‌ویه وزنه مچ پا ببندی ولی همینجوری خودت اگه میخوای تمرین کنی نمیشه با مربیت باید باشی

🧚‍♀️
وا چرا؟منم تو آب راه میرم هر کسی هم نگام میکنه ی لبخند بهش میزنم خیلی کیف میده اتفاقا

اااچه خوب

امتحان میکنم حتما

استخری که من میرم یک متر و نیم عمق نداره

کاشکی داشت

فقط یه متری داره و 4 متری

شلوارای چسبون ورزشی نمیدونم والا ما با مربیمون یه سانسی میرفتیم از قبل با باشگاه هماهنگ شده بود&nbs ...

فیتنس در آب تو ایران هم هست مگه

شما از طرف باشگاه ثبت نام کردی یا استخر ؟

هزینش هم بگو عزیزم

فیتنس در آب تو ایران هم هست مگه شما از طرف باشگاه ثبت نام کردی یا استخر ؟ هزینش هم بگو عزیزم

نمیدونم به صورت اختصاصی هست یا نه

ولی مربیه من هر چند وقت درمیون مارو میبره پول سانس استخرو ازمون میگیرن 

🧚‍♀️
اااچه خوب امتحان میکنم حتما استخری که من میرم یک متر و نیم عمق نداره کاشکی داشت فقط یه متری داره ...

من تو یک متر و نیم میرم 

ولی اشکال نداره تو یک متری راه برو خیلی موثره ب نظرم

منم شنا بلد نیستم حالا فکر کردی همه کسایی ک میرن استخر استاد شنا هستن؟ اکثرا میان آب بازی میکنن  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
من تو یک متر و نیم میرم  ولی اشکال نداره تو یک متری راه برو خیلی موثره ب نظرم منم شنا بلد نیس ...

خخخ

نه بابا تازه نصف بیشترشون پیرزن اند  دم به دیقه از نوه هاشون میگن

گوگولین ولی

دوسشون دارم 

2790
2778
2791
2779
2792