2821
2789
عنوان

جشن عروسی

297 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میشه تجربه هاتونو در اختیارم بزارید ممنونم. دوستان عزیز یک ساله عقد کردم همسرم الان میگه پول عروسی ندارم بگیرم بیا همینجوری بریم سر زندگی چند ماهه خونه هم گرفته . خانوادم قبول نمیکنن ک نگیره الان با همسرم درارتباط نیستم.زندگیم داره یجوری از هم میپاچه. کیا عروسی نگرفتن راضی هستن ؟ و بعدها حسرتشو نخوردن؟ خواهشا راهنمایی کنید ممنونم.

یه جشن کوچیک بگیرید برای اقوام نزدیک

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لباس عروس بپوش برو اتلیه یه عصرونه بگیر حتی شده با پول خودتون که حسرت لباس عروس به دلت نمونه اگه شوهرت خوبه و دوستش داری به خاطر این چیزا سخت نگیر اونم تو شرایط الان 

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

عزیزم همه روان شناس ها میگن باید حتما عروسی بگیری 

ولی منظور عروسی مجلل نیست 

در حد اقوام نزدیک دور و بر خودت .. لباسی و پایکوبی ای و یک دور همی شاد برای شروع یک زندگی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم همه روان شناس ها میگن باید حتما عروسی بگیری  ولی منظور عروسی مجلل نیست  در حد اقوا ...

اره اصل عروسی شاد بودنشه نه تجملات بخور بخور

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

عروسی هم نمیگیری حتما حتما برو ارایشگاه و آتلیه ،،من جشن عدوسی داشتم ولی اونموقع آتلیه و این چیزا زیاد مد نبود منم نرفتم الان فقط حسرت این دارم چرا یه عکس آتلیه ای ندارم همش میگم کاش به جای اون همه خرج برا عروسی رفته بودم آتلیه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز