2777
2789

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🔹ﻃﺮﺯ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ: ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ... ﮔﻠﻮ ﺭﻭ ﻣﯿﺰﻧﻪ، ﺫﻏﺎﻟﺸﻮ ﮐﻢ ﮐﻦ😖 ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ... ﺍﻩ ﭼﺮﺍ ﮐﺎﻡ ﻧﻤﯿﺪﻩ ﺫﻏﺎﻟﺶ ﮐﻤﻪ، ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ... ﻭﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﭼﻘﺪ ﺗﻨﺪﻩ! ﺑﮕﻮ ﺑﯿﺎﺩ ﻋﻮﺿﺶ ﮐﻨﻪ😣 ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ... ﺍﻩ ﺍﯾﻦ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﺁﺷﻐﺎﻟﻪ ﺍﺻﻦ ﺑﯿﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﮑﺶ ﺑﺎﺑﺎ😩

🔸ﻃﺮﺯ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﭘﺴﺮ ﻫﺎ: ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ ﻗﻞ😂

عه، توو خیلی خوب بودی که، شوهر یبار همین پارسال خرابکاری کرد     طفلک خواب دیده تو دسشویی ...

😅😆😂

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﮐﯿـﺴﻪ ﺧﻮﻥ ﺩﺍﺩﻡ .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ﺩﻭ ﮐﯿﺴـــﻪ ﺧﻮﻥ ﺑﻬﻢ ﺯﺩﻥ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻫﻮش ﺑﯿﺎﻡ

نیم کیلو پسته و دو سیخ جیگرم برام گرفتن.😋

ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔـــﺖ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﻭﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍﺕ ﻧﺸﻪ😁

ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺶ ﺑﻮﺩ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻧﺪﺍشت😂

‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌

زنه شوهرش میمیره پشت جنازش راه میرفت و گریه میکرد و میگفت:

عزیزم..

چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی و رفتی..

من بدون تو میمیرم ...

یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش،

به دوستش میگه: آخی..

بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد..😔

زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 تنها گذاشتی و رفتی..😂😂😂

زنه شوهرش میمیره پشت جنازش راه میرفت و گریه میکرد و میگفت: عزیزم.. چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی ...

😅😅😅

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟