2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 36 پست
دکترت کی بود

پیشنهاد مبکنم ک نری پیش دکتر من چون کارش مزخرفه . هم اقا عمل نمیکنه دیگ هم بینی گوشتی از بس ک گند مرتبک کثافت من رفتم سرش چقدرم مریض بود همشون بلند شدن رفتن

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر کلانتری و امید ابراهیمی عالییییین🤗

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
پیشنهاد مبکنم ک نری پیش دکتر من چون کارش مزخرفه . هم اقا عمل نمیکنه دیگ هم بینی گوشتی از بس ک گند مر ...

ببین کم کم دارم از عمل منصرف میشم چون بینیم خیلیییی هم بد نیست.عالس هم نیست متوسطه..هرکیو.میبینی ی مشکلی داره

ببین کم کم دارم از عمل منصرف میشم چون بینیم خیلیییی هم بد نیست.عالس هم نیست متوسطه..هرکیو.میبینی ی م ...

ببین من خیلی دوست دارم همه عمل کنن ولی پیش دکتر خوب وقت بزار برو مطب دکترای خوب با مریضا صحبت کن خود من پشیمونم چون الان شبا نمیتونم نفس بکشم با ی ضربه موبایل بینیم خورد شده انقدر ک حساس شده بعد عمل. ولی من بهت پیشنهاد میکتم اگ میخوای عمل کنی حتما وقت بزار 

ببین من خیلی دوست دارم همه عمل کنن ولی پیش دکتر خوب وقت بزار برو مطب دکترای خوب با مریضا صحبت کن خود ...

دقیقا با حرفتون موافقم.

پیش بهترین و کار درست ترین دکتر باید بری.هزینه ش هر چقد باشه ارزش داره.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

ببین من خیلی دوست دارم همه عمل کنن ولی پیش دکتر خوب وقت بزار برو مطب دکترای خوب با مریضا صحبت کن خود ...

من تازه تصمیم گرفتم...مثلا یحیوی کاراش خوبه ولی گرونه..دکتر نادریان خوبه بد نیست..دکتر حسین نژادم کاراشو دوست داشتم..حالا بقدل شما باید برم شببینم..شما دکتر خوب نمیشناسی?

دقیقا با حرفتون موافقم. پیش بهترین و کار درست ترین دکتر باید بری.هزینه ش هر چقد باشه ارزش داره.

دقیقا اشتباهی ک من کردم چون شاغل بودم وقت نذاشتم برم کارای دکترو ببینم سر پول کمتر دادن و وقت نذاشتن گتد میزنیم ب زیبایی خودمون

دقیقا اشتباهی ک من کردم چون شاغل بودم وقت نذاشتم برم کارای دکترو ببینم سر پول کمتر دادن و وقت نذاشتن ...

واقعا متاسفم عزیزم.امیدوارم این اشتباه رو با رفتن پیش یه دکتر خیلی خوب جبران کنین.هیچوقت دیر نیست.

اینجوری خودتون بیشتر اذیت میشین.برو مشکلت رو حل کن در اولین فرصت.

من تازه تصمیم گرفتم...مثلا یحیوی کاراش خوبه ولی گرونه..دکتر نادریان خوبه بد نیست..دکتر حسین نژادم کا ...

من دکتر خوب اصلا سراغ ندارم ولی سعی میکنم بپرسم از دوستان برات

واقعا متاسفم عزیزم.امیدوارم این اشتباه رو با رفتن پیش یه دکتر خیلی خوب جبران کنین.هیچوقت دیر نیست. ...

بینیم گوشی افتاد روش بدتر شد ایشالله ک یکی پیدا بشه درستش کنه . مرسی بابت همدردیت مهربون

بینیم گوشی افتاد روش بدتر شد ایشالله ک یکی پیدا بشه درستش کنه . مرسی بابت همدردیت مهربون

ای وااای چقدر بددد...از همین عمل بدم میاد اه...ایشالا زود ی دکتر خوب پیدا کنی..منم نگفتم پول نمیدم..الان اول راهم و در حال تحقیق...ترجیحم اینه دکتر خوب با هزینه مناسب پیدا کنم ولی اگر پیدا نکنم همون یحیوی و میرم..من ی مشکل دیگم دارم با یحیوی و اینه که وقت عمل دیر میده منم بعد عید دارم از ایران میرم

عزیزم گوشی که وزن نداره اصلا.چطور بینیت صربه خورد باهاش!!.

بینی من 5 ماه بعده عمل همسرم تو خواب آرنج دستش محکم خورد بهش.جوری که صدای استخوناش اومد.من از خواب پریدم.فقط یه کم احساس درد کردم همون لحظه دیگه هیچیش نشد .

من اسم دکترم رو گفتم.کارش واقعااا خوووبه.شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه و عمل ترمیمی انجام بده.

برات آرزوی سلامتی میکنم عزیزم.