2789
عنوان

صورتممم 😭😭

292 بازدید | 13 پست

خانما خواهش مبکنم کمک کنییییید ی مدته پوستم جای جوشای خشک شده و پوسته پوسته شده نمیدونم چکارکنم کرم ک ک.میزنم افتضاح میشه چند وقت دیگه هم عروسی دعوتم چکارکنممم 😭😭😔

عزیزم تنها راهش دکتر پوسته ما الان نمیدونم پوستت واسه چی اینجوری شده هر کی ام هر ماسکی پیشنهاد بده امکانش هست که این وضعتو خرابتر کنه چون میخوای بری عروسی حتما یه دکتر برو بهش بگو 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سفید آب یا همون که به کیسه میزنن بعد چرکو در میاره .

از اونا 

یکم با گلاب قاطی کن بزن صورتت یا برو حموم تنها بزن صورتت بعد از چند دقیقه دقیقه بشور ۵ دقیقه یا بیشتر. من با دست رو پوستم میکشم .پاکسازی میکنه.همیشه اینکار رو بکن عالیه.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ

عزیزم ی روغن هس خیلی خوبه ۱۳ تومنه بگیر هرشب موقعه خواب بزن جاهای جوشت تا صبح بمونه هروقت بیدار سدی بشور هرشب پشت هم بزن خیلی خوبه جاهای جوشت کم رنگ کم رنگ میکنه برا منکه خیلی خوب یوده هروقت جوش میزنم شبا میزنم تا چند روز خوب میشه اگه مبخوای اسمش بدمت

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عزیزم تنها راهش دکتر پوسته ما الان نمیدونم پوستت واسه چی اینجوری شده هر کی ام هر ماسکی پیشنهاد بده ا ...

اخه دکترا خیلی خرج میندازن دست ادم همش چیزای گرون تجویز میکنن من الان واقعا پولشو ندارم

ماسک خیار بزن به صورتت تا نرم بشن. اسکراب بزن به صورتت. ماسک خاک رس بگیر یه شب در میدن استفاده کن. ماسک جوش شیرین واسه من معجزه کرد. واسه لک و روشن شدن پوست عالیه ولی بیشتر از ده دقیقه نزن

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
چیه اسمش 

روغن بادام تلخ  باریج بگیر بزن خیلی خوبه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اخه دکترا خیلی خرج میندازن دست ادم همش چیزای گرون تجویز میکنن من الان واقعا پولشو ندارم

اره راست میگی واقعا خوب حالا که امکان نداری اگه ماسکی میزنی حتما قبلش تحقیق کن که پوستتو خشکتر نکنه....اینم یه ماسکه نمیدونم خوبه یا نه ولی اگه خواستی امتحانش کن عزیزم البته حتما قبلش تست حساسیت انجام بده

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
جوش شیرینو چطور استفاده کنم؟برای چی خوبه؟

جوش شیرین واسه لک و جای جوش خوبه. و پوست رو روشن میکنه. یه قاشق جوش شیرین ر با یه قاشق گلاب یا آب قاطی کن بزن به صورتت ده دقیقه بعد بشور. بعد یه آبرسان بزن به صورتت. نیاز نیست آبرسنات گرون باشه. مایعات زیاد بخور. تو روشن کردن پوست خیلی تاثیر داره

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
برای چی خوبه عزیزم؟

جای جوش صورت ک میزنه 

گفتم ک هرشب بزن تا صبح 

بیدار شدی بشور جاهای جوش صورتت کم رنگ تر مبشه هرشب بزن تا کلا بره