2777
2789
عنوان

دوست خرافاتی

355 بازدید | 30 پست

بچه ها یه دوستی دارم‌ باهم خوبیم سه تا بچه داره دخترکوچیکش هفت ماهشه میرم پیشش با دخترش بازی میکنم یه روز رفتم پیشش خودشم زنگ زد گفت بیا پیشم همش میگفت دخترم تب داره فک کنم چشم خورده نمیدونم چی بش گفتم ازکی چشم خورده گفت از خودمون لابد( خودش یا باباش )چیزی نگفتم دیدم چند روزه زنگ نمیزنه بیا پیشم  امروز ازدم خونمون رد شد گفتم خوبی نیستت دیگه حتی زنگم نمیزنی گفت دعوت میخای بهونه اورد که کار دارم فلان بعدش گفت بخدا دخترم میخاد بمیره بدنش دونه زد حالش خوب نیس بش گفتم خب چشه گفت نمیدونم بعدمن عمدن بش گفتم لابد زنگ نمیزنی فک میکنی دخترتو چشم میزنیم گفت نه این حرفا چیه خیلی از اینجور آدما بدم میاد مگه ما بچه ندیده ام زیاد هم خوشگل نیس دخترش انگار چیه ولی چون کوچیکه دوست داری باش بازی کنی گفتم دیگه هیچ نمیرم خونش😞

خدایا به امید خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی بچه ها شیرینن همون ذوق هم کنی چشم میخورن دلیل ب چشم شوری یا ندید بدید بودن شما نیست

دختر من 11ماهشه.قیافش خیلی معمولیه ولی اینقدر شیطون و خنده رو هست هرجا میریم و میایم شبش مکافات داریم بس ک گریه میکنه

حالا بقیه ک هیچی حتی خودمم خیلی شده ب چشمم شیرین اومده و چشم زدم بچمو

عزیزم بعضی بچه ها شیرینن همون ذوق هم کنی چشم میخورن دلیل ب چشم شوری یا ندید بدید بودن شما نیست دختر ...

خب درسته ولی نباید جلو من بگه دخترم حتما چشم خورده ینی چی من بدم میاد یکی اینجور میگه

خدایا به امید خودت
خب درسته ولی نباید جلو من بگه دخترم حتما چشم خورده ینی چی من بدم میاد یکی اینجور میگه

خب مگه نمیگی دوستته، باهات درد و دل کرده شاید

ب دل نگیر

من بچم حالش خوب نیس حوصله خودمم ندارم اونم الان شرایط روحیس برا بچش داغونه

بچه مریض میشه نمیخوان ببرن دکتر میگن چشم زده مسخره های عقب مونده چرا نسل این ادما منقرض نمیشه اخه

خواهشا کسی نیاد بگه توی قران چشم زخم اومده من قرانو قبول دارم ولی به همون یه ایه بسنده نکنید یکم جاهای دیگه قرانو هم بخونید که میگه هر چی فکر کنی همون میشه تقدیرت پس با این حرفا طرز فکر عصر حجریتونو تبرئه نکنید!!!!

بچه مریض میشه نمیخوان ببرن دکتر میگن چشم زده مسخره های عقب مونده چرا نسل این ادما منقرض نمیشه اخه

اره واقعا بش گفتم ببرش دکتر میگه نه چشم خورده بردش پیش دعا نویس 

خدایا به امید خودت
خب مگه نمیگی دوستته، باهات درد و دل کرده شاید ب دل نگیر من بچم حالش خوب نیس حوصله خودمم ندارم اونم ...

والا امروز که باش بود دخترش ظاهرش که خوب و ساکت بود دیگه نمیدونم چطور میگه میخاد بمیره حالش بده

خدایا به امید خودت

بابا جان از نظر هر پدرو مادری بچه عزیزه وخوشکل و جذاب اما دلیل نمیشه گریه کنه بگن چشم خورده شاید دلش درد میکنه شاید از دندونشه شاید سردرد داره بچه اس دیگه تنیتونه بگه فلان جام درد میکنه من بچم پونزده ماهشه هرجا میرم شروع میکنه گریه کردن غریبگی میکنه باید بگم چشم خورده🙄🙄🙄🙄 کیه که بچه ندیده کیه که بچشو دوس نداشته باشه عقب موندها من خیلی عصبی میشم از این حرکت... بخدا بچم کوچیک بود دوستم اومد بوم آروم بود ومیخندید دوستم گفت وای دوماهشه با دخترم میخنده بعدش بچم شروع کرد جیغ زدن جیغای بنفش دوستم گفت خدا چشش کردیم لباساشو عوض کن اینجوزی عقیده داره که لباس عوض کنن موقع چشم خوردن من میگفتم اهووو چقدر خرافاتی هستی الان آرومش میکنم خودم تا اینکه به کم کم آرومش کردم شاید دل درد داشت چه میدونم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

خیلیم زشته جلوکسی از چشم خوردن بچت بگی واقعا زشته شاید از نظر اونکسی که بهش میگی بچت چشم خورده اصلا بچت زیبا نباشه واقعا درک نمیکنم همچین خانمایی رو 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بابا جان از نظر هر پدرو مادری بچه عزیزه وخوشکل و جذاب اما دلیل نمیشه گریه کنه بگن چشم خورده شاید دلش ...

واقعا چقد خوشم میاد از اینجور آدما خیلی خوبی ،دقیقا من همینو بش گفتم که شاید شکمش درد میکنه شاید جاییش درد میکنه بش گفتم بچس دیگه نمیتونه که حرف بزنه گریه میکنه همش میگه چشم خورده بچم بخدا از رو رفتم گفتم دیگه نمیرم طرفش 

خدایا به امید خودت