2777
2789
بله خیلی قشنگه مبارکه  . پرده تورساده خیلی خشکل میشه . البته این پرده هم شیکه ب مبلت میاد باید ...

مبارک باش مبلاتون.منم با نظر این دوستمون موافقم💖

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ما مبل خریدیم و فرش خیلی گرون شد موند چند ماه دیگ.الان با تفاوت رنگشون فقط رو مخمن😑😐

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
نیدونی حدودا چند در میاد .

زیاد نیست بنظرم بسنگی داره چندمتر میخوای بگیری . از متری 40تومن داریم الی قیمتای نجومی . تور ساده بگیر پرده ب سادگیش قشنگه . اصلا پرده شلوغ نگیر این مدلیم ک فرستادم فکرنمیکنم بیشتر از یک پونصد بشه . تازه کمتر. چون من خودم تصمیم دارم پردم بیشتر از ی تومن نشه تور ساده میگیرم و ارزون  

تیکر عروسیمه