2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه سالم بودنش مهمه ولی چون شوهرم پسردوس داشت پسردوس داشتم 

اره سالم بودنش که ارجحه ولی خوب همیشه هرکسی یه جنسی بیشتر دوست داره

من خعلی دختر دوست داشتم همیشه می گفتم خدا به راحتی مشکلمو حل کرد دیگ انقد دوستم نداره که دخترم باشه ولی دختر شد باورم نشده هنوز

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
دقیقا منم همینطور بود مادرشوهرم فک میکرد دروغ میگم میگفت تونمیخوره دختر داشته باشی اولش گفت دختره شک ...

اره دیگه بمنم همه میگفتن بچت پسره100% بعداصلان تهوع ن ویار بعدعاشق شیرینی شده بودم برعکس اول ترشی دوس داشتم فقط فال ابن سیناهم پسراومد روسرم نمک هم ریختن باز پسر بعدنسبت ب قبل قیافه م بازترشده بودهمه میگفتن خوشگل شدی شکمم تیزشده بسمت جلو

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
 اره سالم بودنش که ارجحه ولی خوب همیشه هرکسی یه جنسی بیشتر دوست داره من خعلی دختر دوست داشتم ه ...

خداروشکرانشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم همین ک خدا بهمون بچه سالم بده خودش هزاران بارشکرداره

اره دیگه بمنم همه میگفتن بچت پسره100% بعداصلان تهوع ن ویار بعدعاشق شیرینی شده بودم برعکس اول ترشی دو ...

من ویار داشتم ولی کم اولش چیزای ترش دوس داشتم الان شیرین ولی ابجیم سر دخترش میگه ترشی،حالا من اصلا شکم نداشتم تازه تو ۱۸هفته که رفتم یه کوچولو شکم اوردم خیلی کم ولی الان هم کسی ببینتم نمیفهمه باردارم بااینکه ۴ماه ونیمم هس صورتم به غیر جوش میزنم تغیر نکرده خداروشکر ورم بینی واینا ندارم

دخترم نفسمه 
من ویار داشتم ولی کم اولش چیزای ترش دوس داشتم الان شیرین ولی ابجیم سر دخترش میگه ترشی،حالا من اصلا ش ...

منم شکمم تازه یه کوچولودراومده تاالان صورتم صاف بود ولی دوروزه پیشونیم پرازجوش شده

منم شکمم تازه یه کوچولودراومده تاالان صورتم صاف بود ولی دوروزه پیشونیم پرازجوش شده

علایمتون عین منه منم هیچکی باور نمیکنه دختر دارم ولی سونو  ۱۶هفته گفت صد درصد دختر

صدای خنده ها خدا را میشنوی . ... دعاهایت را میشنود. و به آنچه محال میپنداری میخندد......
من ویار داشتم ولی کم اولش چیزای ترش دوس داشتم الان شیرین ولی ابجیم سر دخترش میگه ترشی،حالا من اصلا ش ...

همه ی این علایمو من دارم عین منین منم فکر کردم پسره ولی گفت دختری هست

صدای خنده ها خدا را میشنوی . ... دعاهایت را میشنود. و به آنچه محال میپنداری میخندد......