واسه مامانم میخام بگیرم به نظرتون یغمایی بهتره یا لهراسبی؟
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
بلیطا که تموم میشه بازار سیاهی چیزی نداره بشه خرید؟
اره میخاسم پرشده بلیطا که تموم میشه بازار سیاهی چیزی نداره بشه خرید؟
روز کنسرت بزن توی دیوار و شیپور و به همه آگهی ها زنگ بزن قطعا تحفیف خوبی هم میدن چون چند ساعت به کنسرت مونده و بلیت روی دستشون مونده وگرنه فروش رفته بود