2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند وقتته؟

من الان 14 هفتمه تازه یکم دل بالا که میخوابم زیر دلم درد میگیره ولی بازم ناخوداگاه تو خواب دل بالا میشم، وقتی دل بالا میشم از درد از خواب بیدار میشم. نگران نباش به موقعش خودت دیگه نمیتونی دل بالا بشی. از الان به خودت سخت نگیر

من از دکترم پرسیدم گفت همه اینا چرته ...پیچیدن بند ناف ب خاطر حرکت و تکون خوردن جنین داخل شکمه

دقیقا. دکتر منم گفت به این چیزا توجه نکنین. اگر هم میگن دل بالا نخوابید نه بخاطر جفته، بلکه بخاطر اینه که وزن جنین میفته روی شریانهای مادر و اکسیژن رسانی به مادر کاهش پیدا میکنه و وقتی مادر هم اکسیژن کم دریافت کنه خونرسانی به بچه به مشکل بر میخوره و ممکنه برا بچه مشکلی پیش بیاد. دکترم میگفت وقتی اکسیژن مادر مشکل پیدا کنه طبیعت بدن جوریه که باعث میشه مادر خودش رو تکون بده تا اکسیژن رسانی درست بشه، حتی اگر مادر بیدار نشه. میگفت نمیخواد نگران دل بالا خوابیدن باشی. یا برا این دنده و اون دنده شدن بشینی. البته الان وضعم جوریه که دل بالا میخوابم اذیت میشم و به زیر دلم فشار میاد، برا همین خود به خود بیدار میشم و رو دنده میخوابم

من از دکترم پرسیدم گفت همه اینا چرته ...پیچیدن بند ناف ب خاطر حرکت و تکون خوردن جنین داخل شکمه

بله درسته

من الانم رو ب بالا میشم تو خاب

تو بیداری نمیتونم رو ب بالا زیاد باشم

نفسم میگیره

جنین تو ابه.ربطی ب تکون خوردنای ما نداره😬

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰