2777
2789
عنوان

افسرگی دوستم 😔

329 بازدید | 42 پست

سلام وقت تون بخیر ، بچه ها دوستم بیست سالشه نود کیلوئه 😔 صورتش خیلی بادبادکی و چاقه جوری که قیافه ش همش باده ، بالاتنه ی بزرگ و چاقی داره شونه هاش عریضه و چهار شونه س ، خیلی افسرده و گوشه گیره ، دیگه الان میخواد فقط رژیم ۴۰ روزه ی آب درمانی رو بگیره ، خیلی خسته و افسرده س 😔 ، به نظرتون لاغر بشه قیافه ش خوب میشه ؟ بالا تنه ش لاغر و کوچیک میشه ؟

🏃🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظرم بایدبه متخصص تغذیه مراجعه کنه تادرست راهنمایی بشه واصلاً نباید همینجور سرخود رژیم بگیره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

با این رژیم یبوست میگیره و موهاش میریزه و از گشنگی پدرش درمیاد و افسردگیش ماژور میشه و خودشو میکشه😕

تازه اگه خیلی باحال باشه و خودشو نکشه تو ۴۰ روز بعدی دوبرابر وزنشو اضافه میکنه

آخه این کارای چیه خدایی مگه تو ۴۰روز انقد شده که حالا میخواد تو ۴۰ روز کم کنه؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

آهان ضمنا پوستشم شل میشه و یهو دیدی یه عالمه پوست اضافه از گردن و زیر بغل و ... آویزونه

به هر حال با این رژیم دلایل کافی برای خودکشی پیدا میکنا

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(