2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

65 بازدید | 15 پست

دوستان توروخدا راهنماییم کنین مهمون دارم امشب اولین باره برا جمعیت زیاد برنج کته میزارم . از ترسم نصف انگشت از رو برنج اب ریختم روش ولی اللن ک موقع دم گذاشتنشه برتج هنوز زنده ست چکار کنم آبروم میره امشب اونم مهمونای خوش خوراک و ایرادگیر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره نگران نباش روغن و داغکن با کمی اب مخلوط کن بریز روش ابش و کم بریزا. روشم دم کن بزار.کمی.وایسا ...

خاک بر سر من هول کردم ته لیوان آب دادم دورش بعد اومدم تاپیک زدم . خیلی بد کاری کردم؟

عزیزم یکم آب و روغن قاطی کن بریز تو برنجت. زیاد نباشه. بعد اگه دم کنی داری بزار رو قابلمه ات. انشالله که خوب میشه. من خودم همیشه کته ایی درست میکنم دیگه قلقش اومده دستم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
یه ته لیوان آب دادم دورش . قبل این تاپیک . برنجمو بی مزه میکنه؟

نگران نباش. بی مزه نمیکنه. اون روغنی که میگیم بریز واسه اینه که به خورد برنج بره بهتر بشه. نریختی هم عیب نداره

عزیزم یکم آب و روغن قاطی کن بریز تو برنجت. زیاد نباشه. بعد اگه دم کنی داری بزار رو قابلمه ات. انشالل ...

مرسی فدات شم یه ته لیوان آب دادم الان دم کنی هم میزارم بازم زنده ست بعد یه ربع دم کشیدن

خاک بر سر من هول کردم ته لیوان آب دادم دورش بعد اومدم تاپیک زدم . خیلی بد کاری کردم؟

نه نگران نباش

بس مهمونات نیومدن مگه؟؟؟کمی هم روغن بریز روش

اصلا چون زنده اس روغنم بریزی خیلی خوب درمیاد

نگران نباش. بی مزه نمیکنه. اون روغنی که میگیم بریز واسه اینه که به خورد برنج بره بهتر بشه. نریختی هم ...

مرسی از لطفت عزیزم . اخه گفتین آب جوش .چون من آب معمولی از آب شیر ریختم گفتم شاید گند زدم با اینکارم

مرسی فدات شم یه ته لیوان آب دادم الان دم کنی هم میزارم بازم زنده ست بعد یه ربع دم کشیدن

شاید فکر میکنی زنده است؟ وقتی بین دو انگشتت له اش میکنی وسط برنج زنده است. یا چون حالت سفتی داره فکر میکنی زنده است

نه نگران نباش بس مهمونات نیومدن مگه؟؟؟کمی هم روغن بریز روش اصلا چون زنده اس روغنم بریزی خیلی خوب د ...

نه هنوز یه نیم ساعت دیگه . ممنونم عزیزم گ یک قاشق روغن داغ کنم خوبه؟ چون برا هشت نفره برنجش

نه هنوز یه نیم ساعت دیگه . ممنونم عزیزم گ یک قاشق روغن داغ کنم خوبه؟ چون برا هشت نفره برنجش

یه قاشق کمه.دو قاشقینا بریز.اخرشم دیدی روغنش کم شده باز میریزی.فعلا همین و بریز.البته هر چی این برنج دمی روغنی باشه بهتر درمیاد.اما دیگه نه اینقد روغن که عین اب روغنش بریزه.روغن و بریز و با کپکیر برنج و یر و رو کن.بزار هم برنجات به هم.نچسبن هم همه برنج روغنی شه