2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست
ادم دلش خوش باشه شوهر میخواد چیکار🙄 چنتا دوس پایه و سرگرمی و کار باشه احساس تنهایی نمیکنی 😃 الان ...

خب مناسبه ولی الان مورد خوب کجا بودا بعضی موقها یه موردایی پیدا میشه که میگم ده سال پیشم که این جوری میتونستم ازدواج کنم

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

چه حالی وقتی نه دوستی داری همشون متاهل شدن نه خانواده ای که اهل خوش گذرونی... تنهایی حال کنم😕

معلوم نیس شوشو هم تنهاییتو پر کنه بعضی متاهلا بازم تنهان 😐اصلا نمیتونن دردودل کنن با همسرشون

من ک عادت کردم با تنهایی حال کنم😃😃😃ناراحتم شدم یکم گریه و چ..ناله خوب میشم😁

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مناسبه ولی الان مورد خوب کجا بودا بعضی موقها یه موردایی پیدا میشه که میگم ده سال پیشم که این جوری ...

اره🙄ولی واقعا تنهایی سخته 😏درکت میکنم

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد  

درست میگی حق باتوگ .

ما معمولا دخترامون سن بالا ازدواج میکنن وکلیم خوش میگدرکنن اینطور نیست که توخونه باشن اخر خلافن.

ولی الان که ازدواج کردن همشون بهم میگن مثل ما نشو ازدواج کن.

حقیقتش ایرانم اونطور نیست که دختراشون اهل سفر واینا باشه مخصوصا توشهری به کوجیکی شهر ما .

من دوستام بعد ۵ سال دوستی هنوز نیومدن خونمون خانوادشون قبول نمیکنن یعنی انتطار سفر وخوش گدرونی ندارم ازشون.

ادم هروقت حس کنه وقتشه باید ازدواج کنه من الان ۲۰ سالمه کلیم خوش گدروندم واز نطر عقلی حس میکنم اوکیه.

میتونم ازدواج کنم.

هانیل هستم🤗❤

سلام ..اقا 

منم 30 سالمه اما ای کاش زود ازدواج نمیکردم حالا شاید بگید زن و مرد فرق داره اما ب نظر من سن بالاتر بهتره  اگه الان ازدواج میکردم بهتر بود ..پس شما هم از مجردی استفاده کن که از متاهلی بهتره