2789
عنوان

طلا و دلار

214 بازدید | 12 پست

بنطر شما ما وقتی می خواهیم طلا  بخریم باید به قیمت اونس جهانی طلا دقت داشته باشیم یا رشد دلار  در کشور

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا بازار جهانی خیلی ماثر بود ولی اخیرا چون بازار ایران سعی میکنه بازار داخلی رو مجزا از بازار جهانی به ثبات برسونه در کوتاه مدت باید به نوسانات داخلی دقت کرد اما در بلند مدت مطمئنا بازار جهانی بی تاثیر نخواهد بود 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

نه منظورمو نگرفتین مثلا من یه خورده پول داشتم می خواستم طلا بخرم تو ارزونی برای همین یه هفته بود اخبار سیاسی رو چک کردم می گفتن اگه نرخ بهره امریکا کاهش پیدا کنه دلار ارزشش کم میشه و طلا گرون میشه و برعکس اگه نرخ بهره زیاد بشه دلار با ارزش میشه و طلا افت

از ظهری خدا رو شکر می کنم که اینجا ایرانه یعنی زمانی که اونس طلا داره میره بالا اینجا میاد پایین و طلا ی ما بد جوری با دلار مچ شده دلار بره بالا طلا هم میره بالا   

نمیاد

نمی دونم من یه جا خوندم برای بدست اوردن قیمت طلا در ایران قیمت اونس طلا رو ضربدر دلار می کنن بعد تقسیم بر ریال برای همین هر وقت دلار بره بالا طلا هم میره بالا می خواستم ببینم چقدر صحیح است

نمی دونم من یه خوندم برای بدست اوردن قیمت طلا در ایران قیمت اونس طلا رو ضربدر دلار می کنن بعد تقسیم ...

منظور من جوانمرد بود که نمیاد.☺

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍