2777
2789
تنبیه شوهرم فقط اخم کردنِ بعد که میخواد بخنده من عصبی میشم میگم نخند بذار حساب ببره ازت😁

اخم تخصص بابای منه😂😂😂یعنی یه طوری اخم میکنه که نگاش میکنی قالب تهی میکنی من 26 سالمه هنوز از اخمش میترسم😂بیچاره هیچی هم نمیگه ها فقط اخمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به اشتباه بچه داره.مهم اینه که بچه چیکار کرده باشه بعد تو چندبار بهش تذکر دادی و اون باز تکرار ...

منو باباش قانون گذاشتیم براش که اگه فلان. کار اشتباه. زا انجام بده تنبیه میشه البته باباش تنبیهش میکته بیشترِ

خدا جون دوستت دارم

نه تحملشو ندارم حتي يكي به بچه ام اخم كنه حتي باباش گاهي وقتا كه دعواش ميكنه چون نميخوام دخالت كنم و سكوت ميكنم ديگه اخرش گريه ام ميگيره ديگه چه برسه به اينكه بگم بيا تنبيه ش كن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
منو باباش قانون گذاشتیم براش که اگه فلان. کار اشتباه. زا انجام بده تنبیه میشه البته باباش تنبیهش میک ...

اینجوری فاصلش از باباش بیشتر میشه متاسفانه😕منم همیشه بابام تنبیهم میکرد فاصلمون زیاد شده

اخم تخصص بابای منه😂😂😂یعنی یه طوری اخم میکنه که نگاش میکنی قالب تهی میکنی من 26 سالمه هنوز از اخمش ...

اخیییی😂😂😂 خدا حفظتون کنه برای هم

خیلی باحال بود😂😂😂😁😍😘😚❤💋

🖤

اینجوری فاصلش از باباش بیشتر میشه متاسفانه😕منم همیشه بابام تنبیهم میکرد فاصلمون زیاد شده

اتفاقا خیلی بابایی هستشِ ولی خیلی حساب میبره از باباش هروقت کار بدی بکنه بهش میگم به بابا میگم تنبیهت کنه سریع. عذرخواهی میکنهِ ول اگه به شوهرم بگم تنبیهش کن اینکارو میکنه ولی بعدش خیلی بااش مهربونه

خدا جون دوستت دارم