2821
2789
عنوان

پلنگ یعنی چی؟

6179 بازدید | 18 پست

هی تو اینستگرام و اینترنت به دخترا میگن پلنگ دقیقا یعنی چی؟ مگه پلنگ چه چیز مشابه به اون دخترا داره؟ خخ من متوجه نمیشم

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

خو پلنگن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

😂😂😂 کسی که بیش از حد آرایش کنه و همه چیزش افراطی باشه. لباساش ... آرایش ... ناخن...

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف اسم پلنگ که روی بعضیا میزارن😒😒😒خو پلنگ به این قشنگی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

پلنگ پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بقول اون پسر جنوبیه نفت فکلی می فکلی خخخ دماغ عمل مو فکل و بلوند و گونه و تزریق ژل لب و لیفت و زاویه سازی همش باهم یه لنزم بزن تنگش🤐🤣

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

الهام حمیدی هم عکس گذاشته از عقدش موهاش توعه اما ارایشش زیاده و لنز گذشته جدیدا به اونم‌میگن پلنگ😬

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

یه زمانی هم به دختران لنگ پر ده پلنگ می گفتند😆😆😆😆😆

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
واسه خاطر اون اهنگه اس

نه قبل اونم اصطلاح پلنگ بود

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
پلنگ پلنگ پلنگ پلنگ من عاشق پلنگم😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

دور و برم یه لشگرن نباشن که ملنگم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز