من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فقط بهش فکر نکن بزار بدنت از استرس دور بشه هرچی بیشتر به بارداری فکر کنی بدنت و رحمت منقبض میشه و دیرتر عمل میکنه و خوب دیر ترهم باردار میشی فقط سعی کن تو زمان درست زمان تخمک گذاری دو روز قبل و دو روز بعد و همون روز رابطه داشته باشی و اینکه از رابطت لذت ببر و به بارداری فکر نکن هیجان و لذت بالا از رابطه خیلی موثره
گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍
آره عزیزم تقویتیه هم خودت و هم همسرت شبی یکی عالیه
البته اگر مشکلی نداری روزی یه قاشق سیاه دونه و عسل هم ناشتا بخوری خیلی خوبه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
گفت من و بابا دعا کردیم ک خدا تورو بهمون بده بعد خدای مهربون ی دونه ی بهشتی داد من خوردم و اون دونه توشکمم بزرگ شد و شما ب دنیا اومدی😓حالا توام برو دونه بخور