2777
2789
عنوان

تاخیر زیاد پریود

282 بازدید | 27 پست

سلام من هرماه پریودام منظم و سرماه میشدم..آخرین بار که 30 آذر بود با 10روز تاخیر شدم ولی سره 10روز شدم..از اون موقع تا الان که 15بهمنه پریود نشدم! بنظرتون تنبلی تخمدان گرفتم یا باردارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک بارداری ولی عقب انداختن ازاسترس هم میشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
فدات گلم..استرس که اصلا ندارم..آدم ریلکسی ام کلا..من میگم شاید تنبلی تخمدان گرفته باشم..

خب گلم روزی یه دونه متفورمین بخور....انشالله ک مشکلی نباشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عه این چه حرفیه عزیزم ضدحال چرا بخوری این ماه نشد انشالله ماه بعد😊

فدااات گلم..اخه اگه باردار نباشم حتما یه مشکلی پیدا کردم که پریود نمیشم..و میگم خداکنه حامله باشم و مشکلی پیدا نکرده باشم..