2777
2789
عنوان

مبل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢چه رنگی باشه؟؟؟ اخه میخام همه وسایلام سفید باشن البته قهوه ای هم بود ک نخواستم

خب عزیزم سفید بخر..این بیشتر نفتی میخوره تا سفید

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خب عزیزم سفید بخر..این بیشتر نفتی میخوره تا سفید

😭😭😭😭بودجمون خیلی کمه 😔😔😔فقط این رنگی دارن یکیش هم هس این رنگه تاجش طلاییه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
چ قیمته؟مامان منم همینو میخواست بگیره گفتم نه دقیقا همین ک شما عکسشو دادی ولی کرم رنگ مبلای خیلی خو ...

بعله عزیزم ولی متاسفانه مابودجمون کمه چهارو هشصد دراومده

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
بعله عزیزم ولی متاسفانه مابودجمون کمه چهارو هشصد دراومده

واقعا لامصب قیمت جنسا خیلی رفته بالا ،اینا تا پارسال دو تومن بود،فامیلمون آبی تیره گرفت واسه اون که به خونشون میاد بستگی به رنگ فرشت داره رو بقیه وسایلت مبارک باشه به سلامتی انشاالله

منم اینارو سفارش دادم ولی هنوز نیاوردن واسم اینجا خونه یه مشتری دیگشونه 

منم دقیقا مثل این میخواستم بگیرم اینجا عکس شو گذاشتن انقدر اه وپیف کردن گفتن قدیمیه دلم و زدن رفتم کنسلش کردم😔

یادت نره شکستن دل تاوان داره یادت نره عمرو جوونیت پایان داره💔
منم دقیقا مثل این میخواستم بگیرم اینجا عکس شو گذاشتن انقدر اه وپیف کردن گفتن قدیمیه دلم و زدن رفتم ک ...

من عاشقشونم دوستای نی نی سایت نمیدونم چرا بهترین چیزارم بزاری اینجا میگن زشته من امتحان کردم مهم نباشن گلم هرچی خودت دوست داری بخر