adelayt مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان مبل+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 65 پست خانومااین مبلارو میخام بخرم واسه جهیزیم نظرتون چیه؟خوبه؟بصبرین تاعکسشو بدم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1397/11/15 | 14:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5941 چ قیمته؟مامان منم همینو میخواست بگیره گفتم نه دقیقا همین ک شما عکسشو دادی ولی کرم رنگمبلای خیلی خوشگل تری هست استارتر عزیز تو بازار
hannan27 عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3474 😢چه رنگی باشه؟؟؟ اخه میخام همه وسایلام سفید باشن البته قهوه ای هم بود ک نخواستم خب عزیزم سفید بخر..این بیشتر نفتی میخوره تا سفید ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
mamansaye عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 92 قیمتو بالا گفته اگه از خود تولیدیش بگیری ۳ تومن ارزونتر برات میفته
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 خب عزیزم سفید بخر..این بیشتر نفتی میخوره تا سفید 😭😭😭😭بودجمون خیلی کمه 😔😔😔فقط این رنگی دارن یکیش هم هس این رنگه تاجش طلاییه بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 چ قیمته؟مامان منم همینو میخواست بگیره گفتم نه دقیقا همین ک شما عکسشو دادی ولی کرم رنگ مبلای خیلی خو ... بعله عزیزم ولی متاسفانه مابودجمون کمه چهارو هشصد دراومده بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5941 بعله عزیزم ولی متاسفانه مابودجمون کمه چهارو هشصد دراومده پس برش دار مبارکتم باشه عروس خانومب مامان منم بامیزش گفته پنج ودویستب شما بهتر قیمت دادن ما اصفهانیم
شیرینیزبون عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 3826 بعله عزیزم ولی متاسفانه مابودجمون کمه چهارو هشصد دراومده واقعا لامصب قیمت جنسا خیلی رفته بالا ،اینا تا پارسال دو تومن بود،فامیلمون آبی تیره گرفت واسه اون که به خونشون میاد بستگی به رنگ فرشت داره رو بقیه وسایلت مبارک باشه به سلامتی انشاالله
خانم_گلاب عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 347 منم اینارو سفارش دادم ولی هنوز نیاوردن واسم اینجا خونه یه مشتری دیگشونه منم دقیقا مثل این میخواستم بگیرم اینجا عکس شو گذاشتن انقدر اه وپیف کردن گفتن قدیمیه دلم و زدن رفتم کنسلش کردم😔 یادت نره شکستن دل تاوان داره یادت نره عمرو جوونیت پایان داره💔
مامانجووووووون عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 617 منم دقیقا مثل این میخواستم بگیرم اینجا عکس شو گذاشتن انقدر اه وپیف کردن گفتن قدیمیه دلم و زدن رفتم ک ... من عاشقشونم دوستای نی نی سایت نمیدونم چرا بهترین چیزارم بزاری اینجا میگن زشته من امتحان کردم مهم نباشن گلم هرچی خودت دوست داری بخر
مامانجووووووون عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 617 منم دقیقا مثل این میخواستم بگیرم اینجا عکس شو گذاشتن انقدر اه وپیف کردن گفتن قدیمیه دلم و زدن رفتم ک ... خیلی اشتباه کردی کنسلش کردی مدل دیگه ای خریدی