2777
2789
عنوان

هلپ می

84 بازدید | 11 پست

ده ماهه زایمان کردم ایودی دارم شش روزه عقب انداختم دسترسی به داروخانه نداشتم بی بی بزنم عایا امکانش هست باوجود ایودی باردارشده باشم؟؟ماه قبل هم رفتم چک کردم گفت خوبه جای ایودیت😣

ایودی رو مرکز بهداشت گذاشتی یا مطب دکتر؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرکز بهداشت😓

پس احتمال داره باردار باشی

بی بی بزن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعننننننننن؟؟😱😱😱

بله متاسفانه😟البته امیدوارم که باردار نباشی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
مگه چه تفاوتی داره؟

سیاست دولت به اینه بارداری زیاد بشه 

آیودی هاشون عمدا خوب کار نمیکنه

من همیشه واسم سوال بوده .‌‌‌‌‌اما روم نمییشد بپرسم .‌ ببخشیدا آیودی میذارن دیگه راحت میریزن تو ؟؟ 🙊 ...

بله جانم😜

البته انگاربازم ادم خیالش صدرصدی جمع نیست منم که موندم تو خماری😣

بله جانم😜 البته انگاربازم ادم خیالش صدرصدی جمع نیست منم که موندم تو خماری😣

عه . وای من که اگه شش تا آیودی هم بذارم باز خیالم راحت نیس .. از بس میترسم باردار شم .. 😥😅😅

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄