بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماام میگذورنیم مثل بقیه اما خب مسافرت و خرج انچنان خبری نیست ...همسرم ک دوسه ساله پولشو خوردن ماه پیشم اومدن بخاطر چکای پاس نشده ی ی حروم لقمه ببرنش بازداشت...این همه مدت خوب کار کرد بد درنیاورد اما خب داره بدهی میده ....الانم تا سال بعد چندتا چک باید پاس کنه ...وگرنه میتونستیم این پولارو بذاریم واسه خودمون خونه بخریم ...
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
انشالله به امید خدا همین روزا حالش خوب میشه ناراحت نباش عزیزم دنیا همین طوریه ولی مطمئن باش روزای خوشی هم به سراغت میاد این روزا فقط برای امتحانه فقط خدا رو شکر کن و صبور باش
میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه