2789
ما نه پس انداز داریم نه ماشین داریم نه خونه داریم نه  مسافرت میریم

شماهم مثل ما هستید😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خانما شما با این مقدار حقوق واجبه بچه هاتون رو پوشک کنید  خب برا صرفه جویی کهنه بذارین خ ...

نمیشه من چند روز پیش پسرم کهنه کردم پی پی کرد نم زد لباساش همه داغون بردمش حموم شوهرم ناراحت شد گور بابای پول بچه سرما میخوره بدتر باید پول دکتر داد

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ببخشید خانما شما با این مقدار حقوق واجبه بچه هاتون رو پوشک کنید  خب برا صرفه جویی کهنه بذارین خ ...

عزیزم من یه مدت بچه کوجیکم رو کهنه بستم دستام داغون شد ضمن اینکه هزینه اب و برق و شوینده هم خیلی بیشتر میشه و بجه بزرگم هم سه سال و نیمشه و نمیشه براش کهنه ببندم و مجبورم پوشک بخرم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نمیشه من چند روز پیش پسرم کهنه کردم پی پی کرد نم زد لباساش همه داغون بردمش حموم شوهرم ناراحت شد گور ...

عزیزم حتما کهنه که گذاشتی کم بوده و هم ساعت تعویضش خیلی بوده و اینکه اولش همینه من خودم ۲ تا بچه  مو کهنه بستم ولی سر سومی موقعیت مالی بهتر شد و کلا یارانه شو می دادم به پوشک تازه اون وقت من پوشک ۵ یا ۴ تومنی میخریدم کم کم ۷ تومنی خریدم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

یه خانومی چند روز پیش اینجا بود می گفت حقوقمو خرج خانوادم می کنم شوهرم همه چی داره کارمندم بود برام سوال بود واقعا ا که چه جوری می شه آدم به پولش نیازی نداشته باشه بره خرج آدمایی بکنه که اونام نیازی ندارن

اره تازه یه بچه مریض هم داریم😭

اخه خدا ان شاالله کمکت کنه

من دوسه روز عفونت رحم گرفته بودم حالم بد بود گریه میکردم از درد رفتم دکتر سرم و دوتا امپول هی به شوهرم میگفتم وای هیچی مثل سلامتی ارزش نداره 😭

عزیزم من یه مدت بچه کوجیکم رو کهنه بستم دستام داغون شد ضمن اینکه هزینه اب و برق و شوینده هم خیلی بیش ...

ببخشید بچه ۳ ساله که باید دیشش رو بگه احتیاجی به پوشک نداره مگه اینکه خدایی نکرده مریصی خاصی داشته باشه

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
عزیزم حتما کهنه که گذاشتی کم بوده و هم ساعت تعویضش خیلی بوده و اینکه اولش همینه من خودم ۲ تا بچه &nb ...

نه بابا به مشکلاتش نمیارزه از چیزای دیگم میزنم تا تموم بشه ان شاالله

ببخشید بچه ۳ ساله که باید دیشش رو بگه احتیاجی به پوشک نداره مگه اینکه خدایی نکرده مریصی خاصی داشته ب ...

بله گلم متاسفانه مشکل داره

عزیزم من یه مدت بچه کوجیکم رو کهنه بستم دستام داغون شد ضمن اینکه هزینه اب و برق و شوینده هم خیلی بیش ...

میتونم بپرسم پسرتون چه مریضی داره؟

اخه خدا ان شاالله کمکت کنه من دوسه روز عفونت رحم گرفته بودم حالم بد بود گریه میکردم از درد رفتم دکت ...

ممنون عزیزم 

اره واقعا سلامتی بالاترین نعمتهاست

قربون خدا برم که نه سلامتی داد نه پول داد نه دل خوش😭

پسرم فلج مغزی هست گلم 

اخه عزیزم چرا نمیاریش مشهد پیش امام رضا دخیل ببندیش شفاشو بگیری